Nå blir det vel ett sjokk for mange eller hva?


Eirik Johannesen 1:32am Feb 18
Nå blir det vel ett sjokk for mange eller hva?

Stig Robert Parow 1:32am Feb 18
Hvem skulle tro

Richard Rasmussen 2:00am Feb 18
Fru tok meg med dit en gang,..men hun ble faktisk veldig sur og sinna på meg. Vi hadde det egentlig greit der,.da vi dro på båttur til en eller annen badeøy. Meningen var også at vi skulle besøke en park/botanisk hage. Noe hun vet interesserer meg,..men i Pattayas gater,.på dagtid,.ble vi gjentatte ganger overrumplet av masende faranger. Faranger som hang seg på en,.med historier. Historier om at rommet deres på hotellet var blitt ranet om natten,..og ar de nu var uten penger eller pass. Dette fikk vi høre av flere,.der vi beveget oss. I tillegg til en del annet,..sa jeg til fru at jeg var særs misfornøyd med å oppholde meg der. Jeg følte meg utilpass,..og deltagende i en verden jeg ikke hører til. Da syntes jo fru at jeg var utakknemlig over hennes arrangement og initiativ til denne tur. Jeg ba om at vi fortest mulig dro derfra,.etter kun en overnatting litt utenfor sentrum. Fru syntes jo at jeg på denne måten spolerte vår lille ferie litt,..ved å være så misfornøyd og bare ville hjem igjen. Skjønner det! Hun ba meg,..i kjeftetone,..ja hun var skikkelig sinna,..om ikke å fokusere på de negative ting jeg så. Jeg er litt enig med henne,..men beklager,..summen og det massive samlede inntrykk,..lyd,..lukter,..søppel,..urenslighet,..merkelige mennesker,.gjorde dette til en plass som jeg ikke skammer meg over å si at er stikk motsatt av de verider jeg setter i livet og slik jeg vil ha det rundt meg. Man får en følelse av å miste kontroll. Det myldrer. Stressende kun.

Erik Tommy Briskemyr 2:05am Feb 18
Og vad ?

Finn Raudskjegg Hallberg 2:08am Feb 18
Mirror uk555

John Lindseth 2:12am Feb 18
Halve morroa med Pattaya er jo å bade i horer, den andre halvdelen er all drikkinga! 😉

Tom Stellander 2:12am Feb 18
Uff

Oivin Eknes 2:22am Feb 18
Det forbauser ingen vil jeg tro

Eirik Johannesen 2:30am Feb 18
Hver dag, uke etter uke, måned etter måned, år etter år ser vi slike ting som dette, uavhening om det er Thai sin feil eller farang sin feil. summen er den samme, vold vold og atter vold, svindel og triksing. http://www.thaivisa.com/forum/topic/969295-uk-couple-attacked-by-bargirl-in-pattaya-after-brit-says-he-could-get-cheaper%C2%A0drinks-in-711/?utm_source=newsletter-20170217-1342&utm_medium=email&utm_campaign=news

Flemming Tollefsen 3:42am Feb 18
Det har vart i åresvis disse påstandene, fra Bar krakker, og litt pussig at de krakkene, bestandig, uten unntak, kommer fra Pattaya ja.

Bjørg Inger Røe 4:04am Feb 18
Man finner det man leter etter over alt. Et eldorado for menn som ikke har mulighet å få det de er ute etter, i sitt hjemland. Noen menn er bare vulgære, som han som skrev at det var horer og drikke som var tingen. Han gjør nok det samme hvor han er i verden. Blir provosert av den nedlatende tonen og væremåten noen har om jentene i Pattaya. NØD LÆRER NAKEN KVINNE Å SPINNE.

Stig Robert Parow 4:10am Feb 18
Ja.. Skal man ha i Phone så må man trå til litt,

Rune Hyll Krantz 6:30am Feb 18
Bad article for Thailand, but very true….

Rune Hyll Krantz 6:33am Feb 18
Prostitusjon er FORBUDT i Thailand… men ingen bryr seg om hva som skjer….

Ken Arve Pedersen 8:03am Feb 18
E det sex kjøp i Pattaya????????
Visste ikke det!!!!

Einar Valland 8:27am Feb 18
Har vert mange ganger i Pattaya men aldrig i Walking Street , men jeg hører att barjentene har vakre øyer med dollar teken i

Jan Myrstad 8:48am Feb 18
kunn fri demo av kondomer i pattaya

Einar Valland 9:40am Feb 18
Her er Bangsaen Walking Street , jeg trur det er finare damer her en Pattaya Walking Street

Terje Skogheim 9:47am Feb 18
Et bilde sier ofte mer enn 1000 ord 🙂

Arve Khaomanit Langvandsbråten 10:04am Feb 18
Dette var ei bombe, du. Kjenner eg meg krenka no? Om eg kjenner godt etter? Jo, der trur eg eg vart krenka óg, gitt. Det er eit svare helvete ein lyt gjennom som tilfeldig nordmann.

Per Engelseth 10:10am Feb 18
det merkelige er at når man får en fast dame, så er dette nærmest uinteressant… kan godt være der, men ingen big deal… det blir som museumstur på Walking, merkelig endring…

Nany Sundberg 10:53am Feb 18
Sorry, har hvert land begge positive og negative . Ikke bare se på den negative . Takk forhånd

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments