Mmm…:) Sunn og god begynnelse på dagen. Slipper…


Gunnar Alvheim 2:50am Sep 4
Mmm…:) Sunn og god begynnelse på dagen. Slipper å kokkelere i to-tre timer som Thaiene, før jeg får i meg vetig næring. Eller spise rester fra i går. Men brødet måtte jeg på et tidspunkt lage selv….

Jørn Henrik Lagaard 6:52am Sep 4
Godt med Thaimat, men savner norsk frokost når jeg er i Thailand.

Asbjoern Kvernroed 7:06am Sep 4
Norsk leverpostei i Thailand ? Kan det kjøpes i Isaan ?

Bjørn Inge Vågnes 9:32am Sep 4
Lag den sjøl, oppskrifter finnes på nettet.

Erling Bård Seim 1:11pm Sep 4
Får du thaierne til å spise dette?

Gunnar Alvheim 3:53pm Sep 4
Alt det norske er nok medbrakt. Gikk tom for kaviar her om dagen. Sylteagurken til leverposteien kjøper jeg her i landet på glass. Ellers er det nå ungene jeg helst prøver å få til å spise. Jentungen spiser kun leverpostei eller philadelphia , mens eldstegutten er glo etter syltetøy og sjokoladepålegg med iskald melk til. Syltetøyet er medbrakt, blå- og jordbær, siden syltetøyet her nede knapt er brukenes i cornflakes. Bakte to nye 4-korns brød i dag, tilsatt psyllium-fiber for å få de ekstra rik på fiber, samt at de blir mykere og saftigere. Min favoritt for tiden er majones med crabsticks og sitronsaft 🙂 Ellers får jeg stort sett spise dette i fred, mens de får tilfredsstilt sitt stereotype syn om at faranger kun kan spise brødmat, og jeg sier det stemmer helt på en prikk og at jeg spiser dette til alle måltider hver dag, og at jeg aldri har prøvd, kan eller vil spise Thai-mat. Og sarkasme/ironi tar de jo aldri…

Svein Arne Grønnevik 4:03pm Sep 4
Er psyllium-fiber noe lignende Kruskakli? Og hvor får en kjøpe det i Isaan?

Gunnar Alvheim 4:21pm Sep 4
Grovt mel og psyllium-frøskall fiber kan kjøpes gjennom http://healthfoodthailand.com/en/detox-body/247-psyllium-husks-1-kg.html?search_query=Psyllium&results=3

De selger 1 kg. for rundt 1000 baht. Dette er lett, så ett kilo er MYE og dekker flere års forbruk for min del.
Ellers kan de skaffe andre typer fullkorns-mel på forespørsel. De sender vi EMS og er seriøs. De har også Borax som jo har mange bruksområder. Så ja, en får kjøpt det på nett i isaan, så kommer postbudet med det på dørstokken etter 2 dager.


Svein Arne Grønnevik 4:24pm Sep 4
Takk for linken. 🙂
Da er det vesentlig billigere å ta en pakke med Kruskakli med seg når en er i Norge på ferie. For det veier også lite og holder lenge.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments