Min kone ønsker at sin søster kommer på besøk …


Leif-Johan Igeltorp 8:16am Dec 26
Min kone ønsker at sin søster kommer på besøk på 3 mnd visa – jeg vil da stå som garantist – er det noen som vet hvordan man da regner inntekt – jeg vil da motta noe aap og liten lønn fra arbeidsgiver – et dette noe problem ? Husker at når jeg giftet meg var det stort problem med aap og til tross for sykdom måtte jeg i jobb og få 3 mnd lønnsslipper ? uansett spørsmålet gjelder 90 dagers visa til kones søster – aap garantist – ???

Rune Furuli 8:35am Dec 26
Du kan fint garantere for turist visum når du går på aap..

Morten Strande 8:35am Dec 26
https://www.udi.no/ord-og-begreper/garanti-for-visumbesok/#link-701

Trond Marius Olsen 8:49am Dec 26
Bruk selvangivelse som referanse på inntekt, det gjorde jeg. Hun må å dokumentere at eventuelle barn blir tatt vare på i Thailand. Problemet er hvis hun har arbeid, vi fikk avslag på en søster pga at hun hadde forpliktelser hjemme

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments