Min forlovede kommer til Gardemoen på tirsdag,og …


Bjørn Ove Kilhavn Hoff 8:32am Feb 14
Min forlovede kommer til Gardemoen på tirsdag,og må gjennom passkontrollen og der et lite forhør. Sist tok det 40 minnutt. Er det noen her som vet om hun kan forlange at jeg kan være med på det. Vi har bare 2 timer på oss til neste fly går,så hadde vært en fordel om det går litt raskt.
På forhånd takk for svar.

Kenneth Tvedt 8:47am Feb 14
Madammen min opplevde dette bare første gangen, de 3-4 påfølgende gangene hun kom til Norge ble det ikke spurt om noe.. kjapt og greit…

Bjørn Ove Kilhavn Hoff 8:48am Feb 14
Her har vi opplevd det hver gang hun kommer alene,bare hun og guttungen

Bjorn Ole Fagermo 12:19pm Feb 14
Har aldri opplevet det. Min har kommet mange ganger alene

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x