Meddelte ikke Norwegian til pressen, at de satte o…


Thomas Henden 3:52pm Aug 24
Meddelte ikke Norwegian til pressen, at de satte opp flyprisene (gjennomsnittelig) i forkant, for å være forberedt på denne avgiften?

http://www.aftenposten.no/okonomi/Titusener-far-nytt-krav-om-flyavgiften_-kan-ende-i-inkasso-602891b.html

Det er jo ikke mange kronene per reise, spesielt ikke for oss som reiser langt, men det er jo noe med prinsippet, og kundeservice, da. Var jo ei jente som hadde kjøpt bagasje etterpå, og blitt fakturert 2500 kroner i stedet for 200 eller hva det var.Arne Fjeldsbö 4:00pm Aug 24
De satt opp prisene noen mnd før det ble effektuert, dette gikk de selv ut og informerte om. Husker ikke når.

Espen Intai Wold 4:13pm Aug 24
Ærlig talt, jeg er forskrekket over hvor mye styr mange går igjennom AV PRINSIPP, for disse småkronene. Betal, bli ferdig, nyt reisen! Norwegian ER et lavprisselskap, og da har det ingenting med "kundeservice" å gjøre når de krever inn denne avgiften, pålagt av staten. Om de krever den inn på denne måten eller baker den inn i høyere billettpriser, er det du og jeg som må betale til slutt, uansett!

Thomas Henden 4:37pm Aug 24
Poenget er at de på forhånd gikk ut i media og sa de bakte inn flyavgiften i flyprisene fra første dag. Og så er det prinsippet, og dette med faktureringssystemet, om man kan kreve inn tilleggsbeløp etter at handelen (altså reisen) er avsluttet. Nå er beløpet lite, en annen gang, kan det bli større.

Men i den generelle diskusjonen om avgifter, er jeg helt enig i at den er liten, og for oss som reiser så langt, ingen ting å klage på.

Temperaturen på kloden stiger dramatisk, og før eller senere må bare ting endres på, og vi må begynne nå, kanskje vi reiser med Elon Musks supertog til Thailand, om 50 år, hvem vet? 🙂


(annonser2)    thaipostno

    thaipostno