La oss kjøre en Debatt uten at det skal bli krig …


Aksel Olsen 6:04pm Jun 21
La oss kjøre en Debatt uten at det skal bli krig og skittkasting og Elendighet osv 😉 så Nå tar jeg bare og skroter sammen noe hær uten at NOEN MÅ FØLE SEG TRUFFET AV DEN GRUNN !

Men det er så mye dritt om thaier for OFTE på forumer så da må vi debattere litt for og komme til bunns i dette !

La oss starte med at Ola Normann er Ufør/Pensjonist og velger og flytte til Thailand da han får bedre helse av klima og bedre økonomi da Uførepensjon/Pensjon ikke er no og skryte av når det kommer til norske priser ….
Men når ola kommer til Thailand så blir han "Rik" å da skjer det litt i hodet til Ola….

1 : Thaier er dårlig og kjøre bil og har ikke peiling på trafikk regler
2 : Thaier har ikke peiling på økonomi
3 : Thaier har ikke peiling på husbygging
4 : Alle skal lure deg for penger
5 : Thai airways er bare dritt
6 : Thai øl smaker piss !
7 : alle andre plasser en Pattaya er dyrt å dårlig
8 : alt for mange russere
9 : Alt for dyrt er svaret på en som legger ut bolig til leie
10 : alle får vite åssen kona er på et Forum på Facebook
11 : jeg bor hær så jeg vet best
12 : thaier har dålig skole
13 : snakker dårlig engelsk
14 : naboen i isan er drita og spiller thaimusikk på full gass
15 : når andre legger ut bilder av bolig så får de gjennomgå !
16 : hvis det er så ille hvorfor flytter jeg ikke hjem ?

kunne sikkert fortsatt ut i det uendelige……..

Men Hvorfor blir det plutselig slikt er det store spørmålet ?


Oddbjørn Sveinungsen 6:07pm Jun 21
??

Liv Grundseth 6:10pm Jun 21
Punkt 16.Et godt spørsmål. Velger en å flytte til et annet land må man veie fordeler opp mot ulemper ,og leve det liv man velger.

Terje Olsen 6:11pm Jun 21
Misunnelse 🙂

Frode Aanes 6:11pm Jun 21
punkt 6.synes singha er godt jeg.

Pål Andre Sundby 6:13pm Jun 21
pkt 8 de suger


Svenn Roger Johansen 6:14pm Jun 21
Kjenner ikke til problemstillingen. Bor i Norge, jobber hver dag, sammen med min fantastiske thaikone

Frode Aanes 6:15pm Jun 21
problemer med varmen svenn?

Pål Andre Sundby 6:18pm Jun 21
mye billig turer til tyrkia og andre terror mål rundt om,hvis man ikke er glad i LOS.God sommer

Gunnar Alvheim 6:23pm Jun 21
Jeg er ikke ufør eller pensjonist, men har nå både sett og erfart at mye av dette er sant til en viss grad. Jeg er prinsipielt mot å dra alle over en kam, for mange er flink og kan, men den vanlige Thai kommer generelt inn i den beskrivelsen du refererer til. Økonomistyring er svært dårlig, de som påtar seg jobber gjør ofte en for dårlig jobb, de er generelt lite opplært i trafikkregler og risikoforståelse på veier, mange tar null kalorier for å lyve eller lure deg, men mange er ærlig. Øllet er godt, Thai airways er dritt. Ingen russere der jeg bor. Jeg bor der og kan språket og kan gi tusen eksempler på at dette er tilfellet og at er sikker på at sånne som mener noe annet luller seg inn i en hippie-fantasiverden men får før eller seinere opp øynene. Naboene er ofte drita, og spiller mye høy musikk. Ellers kan jeg legge til, at de har generelt liten forståelse av verden utenfor Thailand, er generelt dyreplagere, er generelt mye kaldere ovenfor sine medmennesker, har liten eller ingen kunnskap om medisin og helse, svarer på ting de ikke vet, slitsomt at de opererer med "(tap av) ære og ansikt", behandler utlendinger annenrangs og skjærer oss over en kam, Thai-rak-Thai, de forurenser mye og har lite respekt for naturen, og mye annet jeg sikkert kan komme på. Jeg kunne gått i unendelig detalj rundt alt dette og mer. Jo mer jeg er der jo mer ser jeg, og vil helst flytte tilbake til Norge. Du er velkommen til å lære deg språket og leve der nede i 13 år usammenhengende, så skal vi ta diskusjonen på nytt. Eller du kan komme å bo med hos oss en uke, så skal jeg bevise at dette stemmer.

Liv Grundseth 6:26pm Jun 21
Spørsmålet ditt ,hvorfor er det slik? Muligens er de som klager mest de som også klaget i Norge ( på damer,skatter,priser osv) noen må klage …

Atle Grodås Nyhammer 6:31pm Jun 21
Eg elskar Thailand, men har vore oppgitt mang ein gang over diverse. Har nok også uttrykt eit par ting her gjennom forumet, men meiner eg stort sett greier å formilde det positive.
Det ville vel heller ikkje vere greit dersom vi skreiv om bare det positive. Litt saklig kritikk kan vere på sin plass av og til.
Og ein tanke opent sinn er godt å ta med seg, kor hen ein reiser i verda.

Liv Grundseth 6:34pm Jun 21
Enig at man også må ta opp Negative ting /problem ,men på en saklig måte

Aksel Olsen 6:55pm Jun 21
Helt enig Liv Grundseth ! men de fleste ser hva som ruller over forumene daglig 🙁 det blir negativt uansett om det er Bank,sykehus,tannlege,fly,mat,bil,trafikk,skole osv 😉 er jo selvfølgelig noen av oss som ikke klarer og dy oss og provoserer de negative litt mere 😉

Liv Grundseth 6:58pm Jun 21
Jeg siktet ikke til det du startet nå ,det var bare friskt å gøy

Aksel Olsen 6:59pm Jun 21
skjønte det liv 😉

Sigur Syvertsen 7:06pm Jun 21
Så mye enspora tull her at det blir umulig å kommentere konstruktivt

Egil Ellingsen 7:09pm Jun 21
Jeg forstår ikke alt det dårlige som skrives om Thailand.. Jeg er enkemann og begynte å reise til Thailand. Nå har jeg vært 17 ganger der og hver gang bor jeg der i 3 måner. Jeg har alltid bodd i byen Patong, den er roligere og sikrere en Phataia. Jeg har også vært en ukes tid i Isan, farmerstrøket. Jeg har bare godt å si om Thailand. Alt kommer an på hvordan vi sewlv oppfører oss.

Egil Ellingsen 7:10pm Jun 21
Jeg får Thai visa news minst 1 gang hver dag, så jeg følger med..

Ingebrigt Huse 7:10pm Jun 21
Bra skrevet


Egil Ellingsen 7:15pm Jun 21
Jeg ser at du ler, men om du har vært uheldig, så fortell.

Torgeir Braute 7:15pm Jun 21
Hvorfor oppholder sutrerne seg i Thailand når det meste er galt?

Egil Ellingsen 7:18pm Jun 21
Ja, si det? Da er det vel bedre å ikke reise dit da. Jeg tror kanskje at de har vært på feil sted og kanskje utfordret skjebnen selv.

Leif Aase 7:40pm Jun 21
Punkt 10 har nok litt og gjøre med at vi alle blir prenta inn i hodet at det er en vanvittig kulturforskjell og følgelig gjør dette enkelte litt mer usikker og bruker forumet til og uttale seg for og få svar fra andre med erfaring hvor jeg unnskylder meg med at dette er en uhyre stor praksis blant thaier seg i mellom.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments