Kvinnefronten, Nato og FSB

Vi bruker milliarder av kroner på å utstyre og trene forsvaret av landet. Utenlandsk etterretning første og viktigste mål er selvsagt å infiltrere direkte eller indirekte vårt forsvar, avdekke og/eller skape svakheter, forstyrre internt samarbeid og effektivitet.
Et godt eksempel på dette er den jobben FSB gjorde i forkant av krigen i østUkraina. Mye av det Ukrainske forsvaret var politisk og ledelsesmessig delvis styrt og gjort ineffektivt av Russiske agenter, infiltratører og påvirkning.

Ketil Olsen blir NATO-general – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Tre kvinner og to menn søkte på stillingen. På forhånd hadde mange håpet at regjeringen ville benytte muligheten til å utnevne en av de tre kvinnene til den ettertraktede stillingen som Norges general i NATO-hovedkvarteret.
De kvinnelige søkerne var generalmajor Kristin Lund, kontreadmiral Elisabeth Natvig og kontreadmiral Louise Dedichen. Bare sju prosent av lederne i forsvaret er kvinner.

Det finnes vel ikke noe som er mer effektivt og betryggende forberedelse enn en politisk korrekt konstruert troppsfører, kompanisjef eller generalstab når du står der klar til å møte en invasjonshær … Hva??
Sovjet hadde sine politiske kommisarer under andre verdenskrig, disse politiske kommisarer måtte til for å sørge for at hver og en ofret sitt liv i kampen mot fienden. Den militære ledelsen var bygget på diktatorens politikk og ikke kompetanse. Nå skal Norge bygge sin beskytte vår frihet og forsvare vårt land på en politisk korrekt måte. Det må være en aldeles gratismulighet for fremmed etteretning å infiltrere eller destruere et effektivt forsvar om de kan ta i bruk politiske virkemidler i sin infiltrasjon og destruering av fiendens effektivitet. Ukraina vet alt om dette og har endret sin måte å bygge og bevare sitt forsvar


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments