Krabi og Railay Beach

En kort båttur fra Phuket finner vi paradiset i Krabi. Feriestedet er et av de vakreste stedene i Thailand, og den kjente stranden Railay Beach er ikke mindre enn eksepsjonell blant alle strandperlene vi finner i smilets land. Railay Beach og bukta er beskyttet på tre sider av høye kalksteinsklipper toppet med en frodig tropisk regnskog. Vannsport er den desidert største attraksjonen her, dykking og snorkling selvfølgelig og havpadling er også populært. Regnskogen og jungelen ovenfor Railay Beach gir muligheter for spennende aktiviteter. Elefantsafari gjennom tett skog er en fascinerende måte å komme tett innpå det opprinnelige miljøet. Det er også mulig å delta i organiserte vandringer og oppleve den virkelige regnskogen på nært hold, en opplevelse som vil leve i minnet. Området inneholder også mange elver som er ideelle for rafting.

På grunn av klippeformasjonene som ligger rundt Railay Beach, er fjellklatring en meget populær sport i Krabi. I området her finnes over 100 forskjellige klatreruter i alle vanskelighetsgrader. Mange områder er tilrettelagt for klatring, enten langs kysten eller på en av de mange øyene. Klatreskoler florerer, så hvis du ikke har klatret før prøv nå! Dykking er også populært, og både skipsvrak og korallrev kan beskues under havets overflate.
Railay Beach kan betraktes nærmest som en øy, den er isolert på enden av halvøya og kan bare nåes med båt. En Longtail båt tar ca 15 minutter fra Ao Nang og koster 100 baht med minimum 6 passasjerer. Railay er en liten by, og overnatting er begrenset så det er lurt å bestille tidlig. Ao Nang og Krabi by har et stort utvalg av pensjonat og hotell som passer til enhver lommebok. Utvalget av leiligheter er stort fra den luksuriøse Ton Sai Beach Resort til mer beskjedne ti-tolv-sengers gjestehus.
Railay er liten og komfortabel med fantastisk utsikt og natur. Det er et rolig feriested som ikke passer alle, men for dem som søker en destinasjon som er liten og rolig, er dette stedet å bo når du reiser på ferie til Krabi. God ferie til Thailand.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments