Køntrigården utenfor Pattaya

The Country Place Exotic Farm

The Country Place Exotic Farm (ฟาร์มสัตว์แปลกหายาก) er en av mange attraksjoner og severdigheter som ligger langs Sukhumvit Pattaya. De mest kjente er nok Floating Market, Mimosa og Nong Nooch Garden, mens denne hadde jeg aldri hørt om før. Ikke ser det ut til at de har noen engelskspråklig hjemmeside heller.

Denne gården finner sted i Najomtien sør for Pattaya. Jeg oppdaget stedet med en tilfeldighet på veien til Sattahip, så bestemte meg for å ta en tur innom for å se hva det var for noe. Det var nesten ingen gjester der når jeg var der, og det var også veldig varmt. The Country Place Exotic Farm er en fin og dekorert liten park med forskjellige attraksjoner. Her er det restauranter, karuseller for de minste og mange forskjellige dyr man kan se på, klappe, ri på, mate og fotografere. Her finner du både ponnier, sauer, geiter, bambi, kaniner og andre dyr jeg ikke vet hva heter. Gården er derfor veldig barnevennlig og som man ser på alle figurene på bildene, er den også i stor grad rettet mot barn. Et visitt her er ikke et must, men likevel verdt å ta seg en tur her selv om man ikke er åtte år lenger, da det er en fin park med fine restauranter og mange gode fotomuligheter.

Billigste måten å komme hit fra Pattaya er å ta en hvit bath buss for 20 bath fra Pattaya nedover Sukhumvit road mot Sattahip. Gården ligger da på høyre side av veien, mellom Soi Na Jomtien 38 og 40, og motsatt side i forhold til Floating Market og Mimosa. Tar du taxi, er det enkleste kanskje å vise sjåføren et av bildene med skiltet som du finner i denne artikkelen.

 • Ingen inngangspenger.
 • Åpent daglig fra 09:00
 • Webside: Facebook (thai)
 • Telefon: 038-238088


(annonser2)

Ting å gjøre i Pattaya

Ingen andre steder i Thailand skaper så stor debatt som akkurat Pattaya. Noen elsker byen, andre hater den. Og mange har sterke meninger om byen uansett om de har vært der eller ei. Byens rykte er selvfølgelig ikke ufortjent, for det kryr av barer, fyll og prostitusjon av alle tre kjønn. Stranden er kjent for å være […]

Mer...

Hvorfor Pattaya er Thailands beste sted for barn

Folk som reiser til eller bor i Thailand, har forskjellige interesser. Noen søker høy partyfaktor. Noen foretrekker å oppholde seg på en hvit strand under en palme på en øde øy hvor det eneste som finnes er noen bungalows med noen andre backpackere og kanskje en flott foss noen kilometer unna. Noen foretrekker å oppholde […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] NB! Oppdatert versjon av dette innlegget finner du på Thaipost.no. […]