Kom til Thailand 24.Nov. Med 3 mnd visa fra Thaiam…


Rolf Berger 5:22am Mar 7
Kom til Thailand 24.Nov. Med 3 mnd visa fra Thaiambasaden i Oslo. Var i Laos 16. Februar fikk nytt visa som utløper 16. Mai. Jeg behøver ikke stemple dette noe mer.?. bare jeg reiser hjem før den 16. Mai??Jeg hører så mye forsellige meninger om dette.Kan noen hjelpe med svar.

Roy Tim Timothy 5:26am Mar 7
Du har rett, behøver ikke stemple

Roy Hægeland 6:07am Mar 7
Trodde at med turistvisa måtte stemple etter 2 månter. Jeg fikk turistvisa i savanaket, og måtte stemple etter to månter. Nå har jeg Ovisa. Og da kan jeg vente 3 månter før jeg får nytt.

Jostein Pettersen 6:09am Mar 7
Det står da tydelig i stempelet ved siden av visaen når tiden utløper. dato på dselve visa betyr bare innen hvilken tid visaen må benyttes.

Sting Bertelsen 6:12am Mar 7
du må på immigrasjonen etter 60 dager og forlenge. se på dato på innreisestempelet ditt i passet for eksakt dato (sansynligvis rundt 15-16 april)

Roy Hægeland 6:15am Mar 7
Ja. Selv om det står at det varer til 16 mai. Er jeg ganske sikker på at det må stemples etter 2 månter 🙂 Egentlig bare en måte å finne ut av det på. Gå på emigrasjonen der du er og spør for å være sikker. Må du stemple og ikke gjør det får du over stay. Det er billigere og å sjekke enn å betale 😀

Espen Andreassen 6:26am Mar 7
16 mai er den siste dagen du kan bruke dette visumet, det er ikke det samme som at du kan være i Thailand til 16 mai. Du får 60 dagers opphold i Thailand fra den dagen du reiser inn til landet før 16 mai. Det er stempelet du får ved innreise som viser hvor langt opphold du har, ikke datoen i visumet. For eksempel: Hvis du reiste inn til Thailand på dette visumet 18 februar, så er det 60 dager fra den 18 februar du får opphold, dvs. til 18 april, (hvis jeg har regnet riktig). Dette ser du i stempelet du fikk i passet den dagen du krysset grensen inn til Thailand igjen, etter at du fikk visumet i Laos.

Stig Utheim 6:39am Mar 7
Se på det firkantige stemplede innreise steplet ditt du. Der ligger samme info som er reg ved immigrations computere og som ER OG SKAL VERE ONNLINE 24 timer i døynet. Det er faktisk denne de bruker SOS Dannmark, også Politi og andre etater i Thailand bruker dette. Også når du skal ha førerkort, I de andre innlimede klistremerker er påfyllende innfo.. Lykke til..

Ingar Pettersen 8:18am Mar 7
Ikke så lurt å legge ut navn og personnummer på facebook..hadde sladdet nummeret om jeg var deg….

Jan Pedersen 8:22am Mar 7
hmmmmmmm???????sjekk sjekk.

Morten Strande 8:40am Mar 7
Du får 90 dager på deg til å reise inn i Thailand, fra den dagen de gir deg TR visa ( 17 feb–>16 Mai) . Men et TR visa er bare på 60 dager, fra og med den dagen du reister inn Thailand. Og for meg så ser det ut som at du reiste inn i Thailand den 18 Feb, så du må nok på immigration og søke om en forlengelse på 30 dager for å ha lovelig opphold til 16 Mai. Får du 30 dager forlengelse på immigration, så kan du være i thailand til 17 Mai.

Dag Stian Granvold 8:46am Mar 7
spør på nermeste immigrasjon,så sover mann bedre

Rolf Kjosmoen 10:20am Mar 7
Visa er ikke det samme som opphold. Du må bare bruke visaen innen den går ut, så får du et stempel på grensa som sier hvor lenge du kan oppholde deg i landet. Kommer du dagen før den går ut så får du 60 dager i thailand (turistvisa) ….

Jan Monsen 10:21am Mar 7
Det er mer interressant med de datoene som som ble stemplet ved innreise, der står det hvor lenge du har opphold.

Rolf Berger 10:21am Mar 7
Tusen takk for meldinger her.Da må jeg til immigrasjon og søke om 30 dager ekstra før 16 April.Er det noen papirer jeg må ha med da eller er det bare å spørre om 30 dagers forlengelse?

Rolf Kjosmoen 10:23am Mar 7
Ja hvis det er den datoen som står på ditt stempel IKKE visaet… kun stemplet er gyldig.. hva står det på stemplet?

Rolf Berger 10:33am Mar 7
Det står 18.Februar.

Rolf Kjosmoen 10:40am Mar 7
Som jeg ser på visaet ditt (bilde over) så er det datoen visaet ble brukt.. inne i passet er det et firekantet blått stempel med to datoer et er 18 feb og det andre skal det stå den datoen du må fornye oppholdet ved og søke på imigrasjonen..

Rolf Berger 10:47am Mar 7
På det står det stemplet 17.April 2016

Rolf Kjosmoen 10:50am Mar 7
Det er datoen hvor ditt opphold går ut dvs 60 dager fra den 18 februar.. er du fortsatt i tvil så gjør som en annen har sagt, gå til imigrasjon og spør.. men det høres helt riktig ut uten at jeg har sett stemplet… kos dere og ungå overstay.. blir bare sure miner på grensa av det..

Bjorn Ole Fagermo 1:40pm Mar 7
Du vil nokk få mange forskjellige svar. Det tryggeste er nokk å dra på nærmeste immigrasjonskontor.

Morten Strande 1:46pm Mar 7
Dette må du ha med deg for å søke om 1Mnd forlengelse
1: 1900.- bath.
2: Orginalt Pass
3: 1 Passbilde
4: kopi av pass med bilde / info side
5: kopi av side med visum.
6: Kopi av departure card
7: Noen ganger spør de også etter Hyreskontrakt.( bevis på hvor du bor)
8: Du må fylle ut skjema Tm.7. http://www.immigration.go.th/nov2004/download/pdf/tm7.pdf

Arne Larsen 6:57pm Mar 7
mulig jeg er dum,,,, men er det så lurt å legge ut bilde av det her på facebook ???? navn og pass nr,,,,,,bare lurer…. tenkte på de som kan dra nytte av det her

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments