Kjerringa kommer snart på turistvisum til Norge f…


Arild Sørheim 6:49pm Jun 15
Kjerringa kommer snart på turistvisum til Norge for 3 gang .Noen som har sendt sin kjære med KLM via holland uten store problemer? Siste gangene fløy hun med Air france og Lufthansa (ps,hu fant frem da uten problemer )

Arne Fjeldsbö 7:06pm Jun 15
Fruen min fikk problemer i Amsterdam men ordnet seg da jeg fikk snakket med passkontrollen, var i 2014. Går helt sikkert fint, bare si at hun må ha papirene klar og spesielt retur bilett??

Arild Sørheim 7:14pm Jun 15
Papirer og returbilett er klar,så det går sikkert bra denne gang også

Arild Sørheim 7:45pm Jun 15
Da må jeg snart komme meg til Rema og kjøpe ein sekk med ris,så videre til Biltema og kjøpe hørselvern

Jørgen Mek 8:38pm Jun 15
Dama mi fikk problemer i visum kontrollen der. de ringte meg å spurte masse spm. var opptatt av om hvem som hentet hun på flyplassen og om jeg viste når flyet landet, retur billett å adresse hun skulle bo). De fulgte henne til gaten da jeg sa at hun hadde dårlig tid til avgang.

Arild Sørheim 8:47pm Jun 15
ok,Akkurat de spørsmålene skal jeg klare og svare på ,hvis de ringer

Arild Sørheim 9:09pm Jun 15
Sender henne via Amsterdam,så hun kan sjekke inn bagasjen helt til Stavanger,så slipper hun gardermoen så minne mer og mer om Nord-Korea

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x