Kikker på ( flyreiser.no ) nå og har funnet en g…


Roald Helmersen 7:31am Jun 9
Kikker på ( flyreiser.no ) nå og har funnet en grei pris og vurderer denne. Ser at det kommer frem flere som tilbyr samme reisen her. Gotogate, seat24, travelstart, flightfinder osv. Så jeg lurer på om det er noen som kan anbefale en av disse ? tenker på trygghet om det skulle skje noe eller om det er ekstra gebyrer. Reisen er faktisk dyrere hos selskapet jeg vurderer SAS-Thai.

Runar Hansen 8:24am Jun 9
Har brukt Qatar en god del nå. Du får 380 fra Doha til Bangkok. Du kan jo ta en titt. Fin pris nå der. Du finner prisene på Finn. Dukker som regel opp på første side.

John Tomas Svendsen 9:17am Jun 9
Ikke la deg lure av alt ekstra de skal selge deg. Feks gotogate. Sms varsling. Avbestillings forsikring (som de krever skriv fra lege) osv. Dette får du av flyselskapet uansett å reiseforsikringen uansett.

Bjørn Lindgren 10:07am Jun 9
momondo.no

Erling Voje 10:34am Jun 9
Hva er prisforskjellen fra byrå til å bestille direkte hos Thai? Helt klart en fordel å bestille direkte og hvis du vil tjene bonuspoeng så kan noen få hundrelapper mer gi langt flere poeng. Største fordelen med å bestille direkte er muligheten til å kontakte selskapet direkte, noe jeg selv erfarte stor hjelp ved min forrige tur til Bangkok og Manila for noen uker siden. Hadde aldri fått den hjelpen av et byrå uten å kjøpe ny billett eller gebyrer herfra til månen.

Runar Hansen 10:45am Jun 9
Ikke så lett dette her, men vi her i huset tar en Thailand tur en gang i året. De senere år har Qatar hatt den billigste reisen for oss. Men jeg bruker kun Finn. Moro å lete etter gode priser også. Prisen forandrer seg også når man sitter foran pc. I alle fall så er ikke reisen dit så dyr lenger og så er det jo hvert hver eneste krone når man har kommet frem,ja som oftest i hvert fall.

Roald Helmersen 10:53am Jun 9
Reiste selv med SAS-Qatar sist sommer til kr 5000 tur/retur og helt topp det, men er litt som skjer der nå samt at vi ønsker kun et flybytte denne gang. Haugesund-Bangkok i høst/vinter som jeg ser på nå med SAS-Thai koster ca. kr 7100 direkte fra Thai. igjennom andre aktører ca. kr 6100 om det ikke skjuler seg skjulte gebyrer da…. så spørs det også om en skal ha mer is i magen og håpe på enda billigere billetter ?

Runar Hansen 10:57am Jun 9
5200 til 6200 er det vi har betalt, Thai har som regel da ligget på ca 7100 til ca 8000, obs det er på den tiden vi reiser, Januar -Februar.

Runar Hansen 11:01am Jun 9
Men om vi skal bestille i dag med Qatar så ligger prisen på ca 4900 for billetten til Februar. Den muligheten har ikke vi.

Asbjørn Syvertsen 11:24am Jun 9
Se om du har Ticked på lista, de yer god sevice og snakker norsk og ikke svensk

Terje Morten Øksendal 3:31pm Jun 9
Styr iallefall unna Gotogate, et velment råd fra en som har brent seg.

Børge Lindbæk 7:11pm Jun 10
Hei. De fleste selskapene bunner ut i samme selskapet fra Sverige. Bare en masse forskjellige domener. Gotogate fungerte fint sist. Så lenge de utsteder dokumenter på flyselskapet, altså et billettnummer, er du trygg.

Roald Helmersen 11:25am Jun 11
Det ble kjøp igjennom Ticket med SAS ogThai airways 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments