Khop khun khap Thailand. Det har vært fine dager …


Steinar Kleven 12:18pm Mar 3
Khop khun khap Thailand.
Det har vært fine dager her i Thailand i 8 måneder nå. Noe er beskrevet og notert. Noe er publisert. Dermed er vel ringen sluttet for denne gang. Mange har fulgt med på mine små historier og mine tidlige erfaringer med et nytt land. Det har vært en særdeles hyggelig reise og fint å få dele noe med mange av dere.
Men jeg er fremdeles overrasket over de små ynkelige mennene som sitter der og gjør lite eller ingenting og som stiller høylytt opp som forsvarere for alt i Thailand, rett eller galt. Da får jeg to beskjeder: Du er på besøk, dermed hold kjeft eller kom deg hjem til gokk hvis du ikke liker all maten her. Den mest høflige idiot kommentaren må vel være: Hvorfor er du her hvis du ikke liker hvordan thai sjåfører kjører. (Det var vel i sammenheng med at de ikke kan rygge eller parkere).
Men nå er tiden inne til å dra til Norge. Tilbake til sommeren, 15 grader og skjit regn i ukesvis i Trøndelag. Men det er en rein motvind og kaldt vann som jeg kan drikke der jeg er. Litt rart at jeg har ventet i noen år på å pensjonere meg, og deretter savner Norge. Slik er det, men jeg vet også at etter mine 3 tilmålte måneder i hjemlandet vil jeg lengte tilbake til mitt andre land, Thailand.
Så takk Thailand for all vennlighet og forståelse for en nordmann som ikke skjønner alt på feil side av kloden.

Espen Andreassen 12:21pm Mar 3
For å være ærlig så synes jeg at du er litt hårsår nå. I en slik gruppe må man regne med å se mange rare kommentarer. Vi prøver å luke ut det som er frekt og uhøflig, men at noen har en negativ natur kan vi ikke gjøre så mye med dessverre. Alle kan ha en dårlig dag en dag og da kommer det lett noe surt oppgulp o.O

Personlig synes jeg det er bedre å ihvertfall få delt mine tanker og heller bare overse det negative som kommer, enn å ikke dele noe i det hele tatt.

(Bare mine tanker.) 😉


Steinar Kleven 12:22pm Mar 3
Espen– du gjør en utmerket jobb her- All ære til deg. Jeg er ikke særlig hårsår–bare liker å tråkke på sure tær 😉

Ann-Christin Johansen 12:23pm Mar 3
Flott skrevet Steinar Kleven 🙂

Anita Angelin Oset 12:28pm Mar 3
Steinar Kleven du underholder ?! Du skriver lett og vi som kjenner Thailand, og koser oss her, deler mange av dine erfaringer ?! På godt og vondt, same-same hjemme ? takk og god tur nordover ?

Knut Falck Bergan 12:31pm Mar 3
Legg ut noen tilsvarende artikler om livet i Norge, så får vi se hva kritikerne sier

Seija Anita Kalvø 12:32pm Mar 3
Du er en god observatør om livet i Thailand – keep up the good work! Hører gjerne om historier fra Trøndelag mens du tar en liten frisk pust i det kalde luftet her! 🙂

Ole Kedwattha Tingvoll 12:37pm Mar 3
Fortsett med skriveriene om Thailand??

Johnny Dahl 12:39pm Mar 3
Her på forumet så er det en blanding av surt, søtt, og bittert ? Fikk senest i dag høre, at jeg var " en norsk taper, som bodde i Thailand" Dette av en Thai, som sikkert hadde vært med på flyttelasset, når moren fant seg Norsk gubbe. Han virket bitter, og sint, fordi jeg skrev at " mange Thai menn er udugelige" ? Noe jeg fremdeles mener ? Har også blitt truet med bank, fordi jeg mente LO kunne bruke medlemspenger, på noe annet, enn rettsak mot Norwegian 555 ? Sendte han adresse, og veibeskrivelse til her jeg bor, men han dukket aldri opp ? Er man en struts, og stikker hodet opp av sanden, er man garantert og bli sett. Man må leve med det. Sterke meninger vil alltid bli utfordret, og det er da man må stå i mot. Og bli kneblet, og ikke tørre og si sin mening, er da man har tapt. God tur tilbake til Noreg Steinar, og fortsett og skriv når du er tilbake in the land of smiles ?

Qyvind Horpestad 12:40pm Mar 3
e det sa let og fa hiv . i thalad , vanlig kos e vel ikke problemer

Elna Beate Syversen Hagh 12:41pm Mar 3
God tur "heim" ? og husk vi vil gjerne få nye historier når du igjen etter noen mnd…. er tilbake " heime" igjen ??

Tor Mikkelsen 12:45pm Mar 3
Ler deg og lev her nede

Nils Arne Løvereide 12:45pm Mar 3
Du ber jo om dette selv?

Ann-Christin Johansen 12:46pm Mar 3
Lag deg egen blogg isteden Steinar Kleven, garanterer at du får mange faste lesere….og da kan du skrive om de stedene du selv vil, enten det er Norge eller Thailand. Innholdet bestemmer du helt selv… Du er en flink skribent, så keep up det good work !

Geir Eike 12:48pm Mar 3
Hvilken side er den rette.

Sigve Thor 12:48pm Mar 3
Tor….. Ler deg å skrive ? før du kritiserer andre ?

Anne Norrie 12:50pm Mar 3
Ikke bare "små ynkelige menn som sitter å gjør ingenting og høylytt forsvarer alt, og samtidig spør hva andre gjør der"….hvis man f.eks. ikke tåler sterk mat, eller kommenterer søpla som flyter rundt visse steder ol. Det samme gjør endel sure kvinner i sine ferieboliger! Må bare le av slike, de har vel altfor lite å ta seg til og bare må hakke på andre som ikke er lik dem selv, for å hevde seg! Ikke vits å bry seg om slike "fattige sjeler", som ikke forstår at livet er for kort til å gå rundt å "trolle".
Så fortsett skriveriene om både det som er bra og mindre bra – det er slik verden er og vi alle opplever den forskjellig?

Bjørn Tipsit Larsen 12:52pm Mar 3
Her er det mulig å kommentere tråden din ja… 🙂
Ønsker deg god tur og velkommen tilbake til Smilets Land, Steinar
Har fulgt deg hele veien og følger deg nok videre når du igjen skriver noe om "smilets land" 🙂

Steffen Hansen 12:54pm Mar 3
Alt fra infrastruktur, trafikk og ja… det meste annet fungerer litt annerledes her en i Norge. Sånn er det bare. Klart man må få lov å lufte sin fustrasjon i blant? Men ser man på hva utgangspunktet er, i norge forhold til Thai? Ja da burde man kansje forstå at det er litt annerledes?

Johan Presthus 1:34pm Mar 3
Takk for flere interessante innlegg. Leser det du skriver og kjenner igjen i hovedsak det meste
Skal selv reise hjem til Trøndelag om 14 dager med retur i juni/juli. Godt med noen måneder i annet klima
Lykke til med tiden fremover og forsett for all del med dine gode innlegg her på FB

John Sandvik 1:57pm Mar 3
"Verdens mest Gretne Gamle Gubbe" dumpet ned på barkkrakken i en norsk bar i Pattaya, selv de innfødte trådde varsomt, hans bekjente hadde klart sett ham sånn før og jeg vet ikke om de hånte ham eller fleipet.
Hvis han har tilgang på et tastatur kan det bli mange spenstige innlegg.
Min reaksjon er å kose meg videre, nicht ärgern nur wundern ?

Steinar Kleven 1:59pm Mar 3
John ur my man– håper vi kan snakkes

Dag Trygve Tholo 2:04pm Mar 3
God tur tilbake,og kom tilbake snart,me treng litt mental balanse fraa slike som deg.Er for mange som drikk eddik til frukost og whisky til kvelds her nede.

Heidi Merethe Grimsø 2:15pm Mar 3
….ved å være i Thailand over tid blir jeg stadig påminnet hvor trygt og godt jeg har det i Norge…

Leif Kvivesen 2:31pm Mar 3
Mange flotte skildringer har du delt med oss. Alle like spennende. God tur hjem og god helg..

Kai Roger Aurdal 3:22pm Mar 3
Godt skrevet,god tur hjem til Trønderlag.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno