Kaos på Gardemoen..


Rune Furuli 3:58pm May 27
Kaos på Gardemoen..

Arild Vedø 4:01pm May 27
Att D e nødvendig i 2017..

Arne Bunæs 4:10pm May 27
Ja hadde de måtte ventet på rullebanen hadde det vært livsfarlig. Da kunne jo flyene landet i hodet på folk. Rullebanen er der flyene lander. Dette er tarmac, eller flyoppstillingsplassen!

Arne Larsen 4:11pm May 27
sitat fra tv2,,,,,32 millioner passasjerer skal årlig kunne sluses gjennom sikkerhetskontrollene og boarding skrankene – det er mer enn syv millioner mer enn tidligere. Men det har kostet. Utbyggingen som har tatt ni år, har hatt en prislapp på 14 milliarder kroner. blir vel ikke kø av da,,,,,,,,,,,,,,,,,

Arne Iversen 4:16pm May 27
Det har sine ulemper å bo i Oslo-området.

Hans-Petter Kristiansen 4:51pm May 27
Tragisk at dette skjer i 2017, håpløst at Norge ikke kan ha egene immigrations folk som andre land har. Politi har jo visst til stadighet at de ikke klarer å håndtere denne situasjonen der oppe på Galemoen.

Arne Larsen 5:14pm May 27
har kommet hjem fra Thailand flere ganger, kun ett fly som lander, selv da går det 30- 40 min før en kommer igjennom passkontrollen. ved ankomst Bangkok går det max 5 min å er en igjennom,,,,,,,,, ha en kø fri kveld,,

John Bakke 5:51pm May 27
Gardermoen er en "DRITTFLYPLASS"

Glenn Seljeseth 6:10pm May 27
Tenk om det hadde vært 15 blå ute nå ??. Makan…..

Jan Monsen 6:11pm May 27
Tullitiet er mest effektive når de får dele ut bøter …

Arne Oyhus 6:33pm May 27
Amatører

Trygve Bekkevold 7:12pm May 27
Norge 2017.Snakker om moderne lufthavn.

Jan-Erik Andersen 7:32pm May 27
Er vel ikke OSL sin feil at passautomatene streiker og at det er for lite politi i skrankene?

Rolf Egestad 7:35pm May 27
Det er slik alt for ofte. Hvordan tenker de som har ansvaret?

Frank Arne Midtskogen 11:55pm May 27
Det kan aldri bli bedre.Vi har jo verdens beste minister fra FRP???

Eirik Holten 12:40am May 28
Når jeg sammenligner Fornebu fra 90 tallet med Gardermoen anno 2017 ser jeg at alt har blitt større – også problemene. Det tok 19 år å forbedre fortollingen på "Fornebu large" når du kommer fra utland og skal over på innland. Så når det gjelder passkontrollen tror jeg ikke vi skal ha for overdrevne forventninger, heller….

Arne Bunæs 1:05am May 28
Ja men det har ikke flyplassen som skylden for. Det var Tollvesenet som nektet et system som i andre land, hvor tollbehandling skjer på siste bestemmelsested.

Steinar Henry 1:16am May 28
Verre i London,hvis det er noen trøst.Kanskje Mr.Virus har vært på besøk.

Per Håkon Hansen 10:41am May 28
Snakker om ny og moderne flyplass??

Erik Schlanbusch Hansen 1:08pm May 28
Det er helt idiotisk nå i 2017. Nå må de ta seg sammen og komme med en ordentlig løsning angående passkontroll.

Arne Berg Johnsen 1:09pm May 28
Katastrofe! Her utvider de flyplassen samtidig som passkontrollen reduseres. Reiste ut på mandag. Laaang kø og 2 betjente luker! En skam for landets største flyplass!!!

Arne Bunæs 6:27am May 29
Ganske imponert over alle her som har faglig kompetanse på flyplassdrift! Man kan selvsagt ha mange synspunkter på OSL, basert på enkelstående episoder, og utfra det dømme flyplassen nedenom og hjem. Realiteten er at at flyplassen er en av Europas mest moderne og effektive. Selvsagt kan det skje saker man er misfornøyde med. Som f.eks at teknikken svikter som artikkelen omtaler. Akkurat sånnt som kan skje på hvilken som helst annen flyplass. Jeg har stått i køer på mange flyplasser, mye lenger enn på Gardermoen. Nevner da Bangkok, Heathrow, Frankfurt, Athen og mange flere. Gardermoen er langt i fra den verste flyplassen . Og nå har de endelig fått til tollbehandling på siste bestemmelsessted også. Passkontroll og tollbehandling er ikke Avinors sitt ansvar.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno