Jeg la ned denne gruppen fordi jeg var lei hele sk…


Sigur Syvertsen 2:57pm Mar 9
Jeg la ned denne gruppen fordi jeg var lei hele skiten, for å si det vulgært, slettet alle medlemmene, og leste at gruppen ville forsvinne av seg selv om den ikke hadde noen medlemmer og var sperret. Så enkelt var det ikke. Ser den tydeligvis er oppe og går igjen – ser at noen har meldt seg inn. Jeg meldte meg inn for å se om det gikk, og det gjorde det. Angret litt på at jeg prøvde å fjerne den, så den får takle og gå av seg selv – helt greit. Om noen ønsker å administrere den er de velkomne til å gjøre det. Jeg kommer ikke til å gjøre det.
Er det noe en lurer på er det bare å ta kontakt.
Det finnes også en gruppe som heter Karon Beach Venner, som kan være interessant for de som er opptatt av solsenger og parasoller på strendene, og annet fra Karon.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno