Jeg har lyst å skrive noen ord i denne gruppen ut…


Nicolas De Ville 8:27pm Jan 31
Jeg har lyst å skrive noen ord i denne gruppen uten å moralisere og i håp om at i hvert fall noen av dere nordmenn som er sammen med det vi i Norge kaller Thai-damer (nedlatende) kan tenke litt igjennom hvilke holdninger dere har.
Jeg har mange venner i Norge og noen i Thailand som er gift med eller sammen med kvinner fra Thailand.

Mange av dem er trivelige menn som behandler sine kvinner med respekt, men en del av dem er jeg virkelig flau over å kjenne.

I Bergen hvor jeg kommer fra ser det for meg ut som om nordmennene som har vert i Thailand og "hentet" seg damer har plukket dem rett ned fra strippestangen.

For denne gruppen nordmenn skulle det ikke komme som en overraskelse at kvinnene de "plukker" ser på norske (og andre vestlige menn) som noen ekle griser som tror at de kan få hva de ønsker seg med penger.

En naturlig konsekvens av dette er at de skjuler den avskyen de egentlig har for vestlige menn samtidig som de har som målsetning å suge mest mulig penger ut av dem.

Så lenge der er mer penger i vente vil disse "damene" gjøre det de føler er nødvendig for å få mennene sine til å punge ut.

De er altså et produkt av vestlige menns holdninger.

Da jeg var i Thailand så jeg mange eksempler på nordmenn som behandlet damene sine som dritt, snakket nedlatende til dem og snakket nedlatende om dem til andre menn.

Den samme tendensen ser jeg her hjemme i Norge.

Jeg har også gode norske venner som har kvinner fra Thailand som de elsker og verdsetter. Kvinner som føler seg verdsatt og en form for likeverd mellom dem og sine norske menn.

Felles for disse vennene mine er at de har gode holdninger. Og felles for dem er at de ikke drikker eller ruser seg på andre måter på daglig basis.

Vår ambassade i Bangkok bruker ukentlig mye resurser på å ordne opp etter nordmenn som har havnet i barslagsmål, skadet seg i fylla, blitt ranet i fylla etc etc.

En nylig undersøkelse som ble vist på norsk TV viste at nordmenn med problemer i Norge fikk sine problemer forsterket når de flyttet til Thailand.

Jeg innbilder meg at de nordmennene som hadde problemer i forholdene sine i Norge ikke akkurat får mindre problemer i nye forhold i Thailand.

Min bønn til dere nordmenn som vet med seg selv at dere ikke viser respekt overfor deres kvinner fra Thailand tenker igjennom hvorfor dere ikke har respekt for dem.

Er årsaken at dere føler dere ikke kan stole på dem vil jeg anbefale å finne dere en ny kvinne som dere faktisk kan stole på.

Håper at dette innlegget ikke blir tatt ille opp. Jeg mener ikke å støte noen eller å peke fingeren mot noen selv om det kan føles som jeg gjør det.

Med vennlig hilsen til dere alle og ønsker om at dere alle må finne gode forhold å leve i.


Linda Blondi Gjermundsen 8:31pm Jan 31
Bra skrevet 🙂 🙂

Knut Liljebakk 8:36pm Jan 31
Flott skrevet;)

Svenn Roger Johansen 8:36pm Jan 31
Bra skrevet, men det finnes unntak.I massevis, både når det gjelder norske mannfolk og thailandske damer

Bjørn Mathiassen 8:38pm Jan 31
Spot on – meget bra ! (Dette gjelder alle vestlige menn på godt og vondt selvfølgelig)

Ole Kedwattha Tingvoll 8:39pm Jan 31
Flott skrevet??

Bjørn Brøchner 8:40pm Jan 31
Helt enig Svenn Roger problemet er som det står i innlegget det er desverre for mye fyllrelaterte problemer med faranger i Thailand ikke bare norske,har selv vært gift med "thaidame"i snart 20 år uten problem. Men bor i Norge da.

Asbjørg Steinsvik Høvik 8:42pm Jan 31
Veldig bra skrevet 🙂

Roar Husby 8:43pm Jan 31
Bra Nicolas. Litt av problemet er vel at det er saa enkelt aa ordne dame i asia. Et godt motto kan vaare lett aa finne dame men ikke lett aa finne god dame. Og motsatt…

Holger Dahlstrøm 8:44pm Jan 31
i seg selv kjenner man andre , eller gjør med andre slik du vil de skal gjøre mot deg! det er vertfall typisk norsk å være påståelig (eller prøve være) mot thai! uansett så må jo alle finne ut sin egen skjebne men hvem enn det skulle være!

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments