Jeg har et gyldig turistvisum gyldig i 2 mnd, anko…


12:00am Jan 1
Jeg har et gyldig turistvisum gyldig i 2 mnd, ankom thailand den 24. mai. Antar at dette kan forlenges med en mnd. Nå er saken den at jeg nettopp fylte 50 år, og derfor vurderer å søke om visum av lengre varighet. Har allerede skaffet meg inntekts-bekreftelse, stemplet av utenriksdep. i Bangkok. Så sies det at jeg kan konvertere mitt turistvisum til et non-immigrant visum i første omgang. Og siden søke om såkalt pensjonist-visum. Spørsmålet mitt er da hvor lenge vil et sånt non-immigrant visum gjelde før jeg søker om pensjonist-visum? Trenger sannsynligvis også å dra til Norge om ikke altfor lenge, men tenkte det kunne være greit å ha et visum i passet som gjelder for ett år, siden jeg planlegger å melde flytting fra Norge til Thailand.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments