Jeg har bodd her en god stund nå, men det hører …


Per Ingar Humstad Jr. 6:34am May 7
Jeg har bodd her en god stund nå, men det hører til sjeldenheten at jeg kjøper noe fra gateselgerne som går rundt og skal prakke på deg alt. Så tenkte jeg, bare for moro skyld og spørre dere her inne. Er det noe kvalitet på det som selges. Og hva vil dere i så fall anbefale og kjøpe om man skal ha noe som virker 🙂

Franke Nilsen 7:21am May 7
Alt er kopi. Men til prisen er det vel ikke så farlig

Espen Intai Wold 8:01am May 7
Oral viagra’en virker ???

Jostein Rosenlund 8:46am May 7
Det er samme kvalitet som alt annet du får kjøpt på gatenivå i Thailand. (selger, som vandrer. Markedet o.l.) Elektronikk, er fy fy å kjøpe. Det varer i et par måneder.

Min regel, er at får du det under 150 bht. Så kan man kjøpe det. Koster det noe mer, så er det bare å drite i det.


Per Ingar Humstad Jr. 8:55am May 7
Jeg kjøpte selv en Bose Soundlink Mini kopi, den har må putra og gått i et halvt år, brukt hver dag. Betalte 400 baht for den 🙂

Terje Long Noatt Leknes 9:25am May 7
Har vel kjøpt over 400 dvd filmer og alle topp kvalitet.22 stk for 1000 baht er en grei pris synes nå jeg.???

Roar Sæthre 9:30am May 7
Det meste som selges kommer jo fra Kina….kvaliteten henger sammen med prisen. Nødvendigvis ikke dårlig. F.eks. lager jo Xiaomi meget bra produkter. Har MI band som fungerer prikkfritt, mens kopier kan være DOA..

Kåre Johansen 9:51am May 7
ikke kjøp belte det er bare sammen pressa papp. altså noe drit

Roar Sæthre 9:54am May 7
Lazada har jo ofte tilbud..Fikk en rød JBL Charge 2+ for under 300 B , andre farger kostet over 6000,- 🙂 Ikke kopi… Klær får man ofte billig på markedene, men siden klimaet er fuktig, kan det hende de går i oppløsning 🙂 Ola shorts til 100,- B, har holdt i 4 mnd…forøvrig det samme med belte, som helt sikkert ikke er lær, men fungerer fint for det.. Det fine med Lazada er jo at det er fraktfrittt, men det meste er uten garanti, kun returrett.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments