Jeg fikk i fjor et OA multi entry visum med enter …


Stig Lorås 9:41am Apr 17
Jeg fikk i fjor et OA multi entry visum med enter before 28 aug 2017. Jeg reiser ned igjen den 26 aug og får da stemplet at jeg kan være der til 25 aug 2018. Men jeg ønsker nå å søke om 1 års extension multi entry på immigration der ned. Jeg vet hvilke papirer som kreves og innfrir alle krav til alder og inntekt. Men mitt spørsmål er når kan jeg tidligs gå på immigration og levere søknaden. Jeg skal hjem en tur i november og ønsker å få gjort det før jeg forlater Thailand slik at slipper å ordne med nytt visum hjemme i Norge før jeg drar ned igjen i desember.

Espen Andreassen 5:04pm Apr 17
Jeg vet at på 90 dagers Non Immmigrant O visum skal man søke 1 mnd før oppholdet går ut. Jeg er ikke sikker, meg jeg går ut i fra at det et det samme for Non Immigrant O-A visum.

Selv gikk jeg på immigrasjons kontoret og spurte når de ville at jeg skulle komme, da fikk jeg komme 45 dager før, så jeg anbefaler deg å ta en tur innom dem og spørre 🙂


Hans Mathisen 12:41am Apr 18
30 dager

Olav Finden 3:56am Apr 18
Du har visa og oppholdstillatelse til 25. august 2018. Dog uten reentry-muligheter.
Så når du skal hjem en tur i november, må du søke om reentry permit på skjema TM 8 for denne reisen, (koster 1.000 THB), eller multi reentry om du trenger dette.

Ny extension of VISA trenger du ikke tenke på før august 2018. 🙂

http://www.thaiguiden.no/lastned/


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments