Jeg erklærer herved at hvis ikke disse apestatene…


Espen Intai Wold 9:29pm Nov 17
Jeg erklærer herved at hvis ikke disse apestatene kan oppføre seg sånn nogenlunde som siviliserte mennesker, kommer jeg ikke til å benytte meg av deres flyselskap, uansett hvor fantastisk de er på service, og antall kåringer de vinner. Begynner å bli mange lignende barbariske straffer, etterhvert… Vet de har så mye penger at de driter dem ut, tørker dem, og pakker dem i ra**** igjen, og greier seg godt uten mine veltjente kronasjer. Vel mine kroner går heretter til Thai eller Norwegian, ev andre vestlige selskap.

Daniel Nedrevåge 9:34pm Nov 17
Hva har dette med flypriser til Thailand å gjøre?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments