Jeg ble litt usikker på denne. Er dette noe som s…


Espen Intai Wold 10:50am Feb 2
Jeg ble litt usikker på denne. Er dette noe som skal gjøres i TILLEG TIL å skrive adressen på imigrasjonskortet på flyet?

Bent Hansen 10:53am Feb 2
Ja

Espen Intai Wold 10:53am Feb 2
Hvor gjør jeg det i Bangkok?

Bent Hansen 10:54am Feb 2
Immigration

Espen Intai Wold 11:00am Feb 2
Takk. Regner med dette er stedet da:
Chalermprakiat Government Complex, 120, Moo 3, Chaengwattana Road (Soi 7), Thungsonghong, Laksi Bangkok 10210

Johan E. Normann 11:46am Feb 2
Hvorfor skal man gjøre det i tillegg? På immigration tar de jo bilde/legger inn info fra arrival card? Da har man jo meldt adresse, enn så lenge man bor der man har skrevet at man bor

Espen Intai Wold 11:48am Feb 2
Hvis jeg gir blaffen i dette, er det noe stor sjanse for å bli tatt, så lenge jeg ikke oppsøker offentlig kontorer av andre årsaker?

Espen Andreassen 12:28pm Feb 2
Det er huseier som skal gjøre dette, så det kommer an på om man bor på hotell, leier, bor hos venn/familie eller eier selv.

Espen Intai Wold 12:29pm Feb 2
Jeg bor i vårt(konas) hus.

Espen Intai Wold 12:47pm Feb 2
Tenk hvor mye enklere om det hadde vært ett nettsted der man bare kunne legge inn navn og passnummer, adresse, og datoer for ankomst og reise. Men nå elsker jo thaiene byråkrati, kopier og stempler. Alle mann i arbeid. ?

Ole Dagfinn Tandberg 3:32pm Feb 2
For 1,5 år siden når jeg landet i Bangkok husket jeg kun tettstedet vi har hus nær Udon Thani. Måtte bli med inn på bakrommet og de fikk telefonnummeret til kona som de ringte til. De var veldig hyggelige og hjelpsomme og jeg takket for hjelpen 🙂 Sekken min var full av norske sykkeldrakter og sykkelutstyr 😮

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno