Jeg ble innlagt på Bangkok hospital i Odon i 3 uk…


Odd G Larsen 2:46pm Apr 25
Jeg ble innlagt på Bangkok hospital i Odon i 3 uker fikk fly forbud i 2 uker .Da jeg kom hjem skrev fastlegen ut sykemelding utfra rapport sykehus i odon . Han sykemeldte meg videre i norge. Nå kom det brev fra nav at jeg hadde vert mer en en måned utenfor eu og de underkjente sykemeldingen og har gitt meg karantene må jobbe i to måneder før jeg har krav på sykepenger, jeg har jobbet i 47 år i Norge. Er det noen som kan gi meg seriøse råd

Terje Kjernlie 3:07pm Apr 25
Sjekk med en advokat.

Odd G Larsen 3:09pm Apr 25
Har Advokat på saken men det hender noen har erfaring og det kan hjelpe

Karl Birger Sælør 3:15pm Apr 25
Heia Norge, sier jeg. Vi kaster bort millioner på Mullah Krekar, men kan ikke ta vare på våre egne. Stå på; håper det ordner seg!

Karl Ny 3:23pm Apr 25
Enig med Karl Birger Sælør, men det er mulig reiseforsikringen dekker utgiftene.

Odd G Larsen 3:33pm Apr 25
Reiseforsikring dekker ikke sykelønn jeg skulle aldri nevnt jeg hadde blitt syk i Thailand da hadde jeg fått sykepenger fra første dag i Norge.

Karl Ny 3:35pm Apr 25
Fy f…! Mens vi øser ut til lykkejegere som kommer til landet.

Odd G Larsen 3:48pm Apr 25
Jeg har i denne perioden jeg krever sykepenger for betalt 90000,00 i skatt og folketrygd

Kim Sandø 5:37pm Apr 25
3 Uker innleggelse med 2 uker flyforbud, gå tilbake til legen og be ham om å redegjøre for om det var andre transport måter som var å anbefale for din tilstand, Buss/Tog/Sykkel/EL-Sykkel med uten stats-støtte. Regner med alle disse ikke er egnet for deg. Så kan du be vedkommende hos NAV finne X av: 7 ‘ 3 + 7 * 2 / 31 = X og om så dette er større eller mindre enn 1 måned. Videre kan du jo spørre vedkommende om det er han eller hun som sender brev til de som mangler lemmer og spør om de har vokst ut igjen og fordi det vil forklare en del, så burde kanskje fylkesmannen bli varslet om vedkommende hos NAV som mangler en del almenkunnskap.

Odd G Larsen 6:18pm Apr 25
Belager først tre uker på sykehus og etter det fly forbud i 2 uker det er bra noen kan regne. Tusen takk for ditt svar kan hjelpe meg videre.Nav trenger sånne som deg kan jeg sende en referanse.

Lorentz Waage 7:21pm Apr 25
Regner med du har fått tak i lovverket saksbehandleren legger tilgrunn for sin beslutning, så regner jeg ting kan tolkes, og at det er andre paragrafer i samme lovverk som tilsier en annen beslutning. Advokatmat.
Så er de fleste statlige organer vaksinert mot å innrømme feil, og du må da tilføre ny informasjon, slik at de ta ny vurdering. Et viktig poeng er kanskje at din fastlege ut fra legerapporter, ekspertise og erfaring, skriver ut en sykemelding tilbake i tid. Legene gjør vel dette ofte etter en tredagers egenerklæring, som forlengelse av sykeperioden.

Thomas Rugsveen 11:52pm Apr 25
Skaff deg et Syrisk pass og søk asyl… Da vil du få i pose og sekk!!

Oddvar Schjoenberg 9:38am Apr 26
Det samme skje de med meg I fjor circa 100 1000 totalt etter et langt arbeitsliv er dette taken mens Ud og Fn ansatte er dekket er noedt til aa ta med dette asylsoekere faar tilskudd til bade det ene og andre bla sertifikat hvor er rettferdigheten eg bare spoer og stortingsreprestantene har full pension etter 12 aar paa stortinget sansynligvis aldrig gjort 1 dags erligt arbeid og dette skal vi be tale loenn til trodde jo at man maate jobbe faar aa faa loen

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x