Jeg å min samboer reiser til thailand for første…


Silje Linn Alfsen Johnsen 12:27pm Nov 15
Jeg å min samboer reiser til thailand for første gang 22 desember. Vi tenkte feire jul i bangkok siden vi ikke er fremme før 23. Noen tips til hva man kan gjøre der på julaften? Videre har vi tenkt å ta turen til phuket. Vi trenger tips til steder vi burde oppleve på en 13 dagers tur:) det viktigste for oss en fine strender, god mat og gjerne litt uteliv.

Morten Aasheim 12:46pm Nov 15
Kommer dere med eller uten barn? Uansett en god restaurant, og en rooftop bar, som du kan speide over hele byen er jo og anbefale.

Ks Kvistn 12:55pm Nov 15
Jeg og min kone skal feire Jul i phuket. Der har dem mange restauranter som har julemiddag. Ønsker dere en fin reise til Thailand og mange fine plasser og besøke rundt på øyer med båt som går fra phuket som phi phi / krabi ++ 🙂

Roger Angell 2:20pm Nov 15
Siden 24 des, treffer på en lørdag så hvorfor ikke bruke deler av dagen på Jatujak & Green marked. Det er alltid flott å vandre rundt der, fantastisk atmosfære ?

Terje Olsen 2:54pm Nov 15
Har sendt pm.

Snorre Bye 2:59pm Nov 15
Phuket er jeg ferdig med ! Pattaya og Jomtien er stedet, eller Koh Samoi. Alt kommer av interessen -og lommeboka ?

Ole Freddy Nyborg 3:08pm Nov 15
Mange fine steder i phuket ?Patong beach, kata, karon,kamela dagstur med båt til phi phi Island,simuland Island, raya Island bla med snorkling anbefales og marked vær lørdag og søndag

Anne Berit Toft Vikse 3:20pm Nov 15
Hvorfor er det flere som nevner Pattaya når det hun spør om er Bankok og Phuket. Lær dere å lese☺

Liv Marit Kristiansen 3:21pm Nov 15
Kan anbefale Butterfly på Karon, Phuket. https://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g1215780-d1784982-Reviews-Butterfly_Bistro-Karon_Phuket.html

Bjørn Sverre Jenssen 3:55pm Nov 15
Hei, reiser selv til phuket. Hvis dere har lyst til å prøve dykking, øyhopping oppleve plasser som ikke er full av turister så er phuket ett bra utgangspunkt , masse øyer som det går hurtigferge til og mange muligheter.
God tur.??? bruk tripadviser for å sjekke ut? mange tips og anmeldelser som er nyttig.

Silje Wulff 3:57pm Nov 15
Anbefaler Phuket på det varmeste! Har vært der 8 år på rad i julen nå! Mye å finne på rundt Phuket også. Krabi, Koh Lanta er fint. Mange fine strender i Phuket. Laguna beach, Nai Harn, Freedom beach. Bare spør om du lurer på noe ??

Ks Kvistn 4:19pm Nov 15
Hvis det er noen fra Norge som skal feire Jul i phuket den 24 Desember (Kata) så har det vært hyggelig og treffes ?

Wannapa JaJa Boonritdech 4:43pm Nov 15
Krabi is the best place for christmas. ❤️ If you like a blue sea, you can travel there. Krabi is really beautiful in December. ?

Andreas Eikeland 5:01pm Nov 15
KOH lanta og Phi phi er fine plasser. Leie skuter på KOH lanta er gøy.

Silje Linn Alfsen Johnsen 5:15pm Nov 15
Tusen takk for mange gode tips:D

Heidi Østlie Laugen 5:29pm Nov 15
Feiret jul i Phuket for mange år siden – det ble mexikansk restaurant med nisselue på ?? Lykke til med turen! Nyt Thailand☺☺

Geir Hustvedt 6:08pm Nov 15
fra Bangkok til Phuket er det best og ta fly , betalte nettopp 1800 baht med Thai air . Billigere med lavpris selskapene. Når du kommer til Phuket , er det bare og ta turen innom til Kjartan i offshore bar ( Nanai rd Patong ) der får du svar på det meste du lurer på om Phuket 🙂

Silje Linn Alfsen Johnsen 6:18pm Nov 15
Ett spørsmål til:) hvor mye lommepenger er normalt å bruke?:) vet dette er veldig individuelt da men…

Bjørgulf Nymo 6:59pm Nov 15
Phi phi er jo bare et par timer unna Phuket,var der for noen uker siden og kan abefales,her er det både uteliv og fantastiske strender.Billig å leie Longtailbåt for utflukter.

Tom Andresen 7:00pm Nov 15
Skaff dere Norwegiankort og bruk dette til å ta ut valuta i Thailand. Ikke gebyrer i Norge. Kun noen få bath PR. Uttak i minibankene.

Svein Øivind Dahlseng 7:42pm Nov 15
Når det kommer til jul i Thailand så var jeg en gang i Thailand i jula og den forsvant og gikk forbi som en helt alminnelig dag null julestemning egentlig var det helt fantastisk.

Tom Huske 8:19pm Nov 15
Sendt deg en mail

Morten Nontawong Træet 9:49pm Nov 15
Reis til Krabi der kan du komme deg ut til Railay Beach og ut til Phi phi alt der er veldig fint.

Simen J. Grefsrud 9:57pm Nov 15
Phuket Fantasee er et fint show dere MÅ se, elefant safari, Phuket Zoo, Phi phi Island-går båter dit fra Phuket, Patong er det bra uteliv, Marked er gøy å få med seg. God tur ?

Sigve Thor 11:06pm Nov 15
Dere burde oppleve Pattaya, Jomtien og området rundt der.

Johnny Dahl 11:29pm Nov 15
Følg Morten Aasheim sitt tips, og finn dere en rooftop bar, med utsikt over Bankok. Det er en spesiell opplevelse ? Reis videre til Hua Hin, for en natt eĺler to, så videre til Phuket og omegn. Masse flotte strender og oppleve. Kan heller ta dere en tur til Pattaya, Rayong, og øyene rundt på neste tur. For en ting er sikkert, har du først reist til Thailand, så vil du/dere komme tilbake ? Ang lommepenger så er ca 3-5.000 Baht ( 7-1200 Nkr) et greit anslag pr dag. Phuket er ikke den billigste plassen og feriere, men som Nordmann, så er vel prisene grei nok, etter Norske forhold og lommebok ? God tur ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments