Jaja. Etter vell et døgn i Bangkok havna æ på s…


Roger Albertsen 1:14pm Mar 19
Jaja. Etter vell et døgn i Bangkok havna æ på sykehus. Alt negativt som jeg har lest om thailandske sykehus er i allefall ikke tilfelle dær jeg havna. Fantastisk sykehus og fantastiske mennesker. ???

Tore Sandvik 1:25pm Mar 19
Så bra?

Odd Helge Espedal 1:28pm Mar 19
Ja di er kjempe bra trenger ikke og være redd for det,synes di er bedre enn di norske også

Brynjar Håkstad Isaksen 1:32pm Mar 19
Litt bedre stelt i Bkk enn på bygda 😉

Trond Erik Fredriksen 1:47pm Mar 19
Hvilket sykehus? Og hva for slags dekning. Helfo eller privat forsikring? Slikt er fin info å gi videre.

Bjørn Kjelstadli 2:07pm Mar 19
Første tur til Thailand og så havne på sykehus det første døgnet? Hva har skjedd?

Trond Erik Fredriksen 2:08pm Mar 19
Brynjar Håkstad Isaksen. Ikke nødvendig vis. I alle provins hovedstedene er det sykehus som er fullt på høyde med de fleste sykehus i Bkk. Forskjellen er at de i de aller fleste tilfeller er mye billigere. Et eks, linse bytte på begge øyne koster i Bkk ca 300,000 på Bkk hospital reiser du til Nhakorn Phanom koster det samme ca 75,000.

Sigur Syvertsen 2:25pm Mar 19
Ts har nok valgt feil sykehus….:)

Frank Edvard Lien 2:26pm Mar 19
Jeg er så enig så enig. Jeg har brukt sykehuset i Pattaya flere ganger. Kan ikke bli bedre enn det ?

Frode Richard Martinussen 3:04pm Mar 19
Hvorfor havna du på sykehus ?

Morten Tollefsen 3:05pm Mar 19
trasige greier, men godt at du er fornøyd med sykehuset!
god bedring!

Terje Stein 4:49pm Mar 19
Guttungen ble født på Pattaya Bangkok Hospital..helt konge, 24h roomservice og eget soverom til pappan på hmm jeg vil kalle det suiten….men man får det man betaler for…hele gildet kom på 60.000 baht…3 netter

John Lindseth 6:36pm Mar 19
vært skikkelig dritings og skjemt ut hele Skandinavia nå igjen? hæ? 😉

Roger Albertsen 1:30am Mar 20
Bare til opplysning så drikker jeg ikke alkahol?

Trond Erik Fredriksen 1:51am Mar 20
HVA er det fler gærne Nordmenn her? Har siden jeg kom hit til RoiEt blitt av de lokale farlanger omtalt som the crazy Norwegian fordi jeg ikke drikker alkohol. Åå deilig å ikke være aleine.

Roger Albertsen 4:34am Mar 20
Jeg svimte av ved lunjsbordet. PS 110%edru bare for og ha det sagt. Ble hentet.med ambulanse og kjørt til kristian sykehus eller noe sånt. Har reiseforsikring gjennom europeiske og har hatt det i 26.år. kan ikke huske å ha brukt dem før men betalt premie i alle år har jeg gjort. Så langt har det ikke hvert noen.problemer. ved flere relevante spørsmål fyr i vei så skal jeg svare så godt jeg kan.
Til di svartsjuke jævlan som sett og sei at det er sekkert akohol eller dop. Gå i dokker skjøl og granske eget liv før dete angriper andte.jeg er helt ren. Alle kan vel bli syk uten att det er fylla som har skjylda.jeg har europeiske reiseforsikring og di dejka tilogmed hottell for at jeg skulle få være nær sykhusrt om noe skulle skje igjen?

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno