Igjen så dukker denne merkelige tingen opp igjen….


Eirik Johannesen 4:59am Jun 16
Igjen så dukker denne merkelige tingen opp igjen.

"Jeg skal reise til Norge og kona med 2 barn blir igjen"

Han skal altså sende 5000 baht i mnd som hun skal klare seg på, INK UTGIFTER. :O

Når skal folk begynne å forstå at når man gifter seg med en Thai jente så gjør de det av både kjærlighet og den største grunnen bedre ØKONOMI.
Hvem tror at en Thaidame er trofast og holder seg til deg når man setter dem igjen til ett liv på sultegrensen? Hvorfor er det så vanskelig for mange å gi si kone den samme standaren man har selv, eller enda bedre standard til sin kone enn seg selv, jeg klarer ikke å fatte at folk er så inn i granskauen gjerrige mot sine koner :O


Didrik Cappelen 5:01am Jun 16
Er han svensk ? 🙂

Phrao Dag 5:01am Jun 16
De fortjener det beste, om man virkelig er glad i de.

Morten Karres 5:01am Jun 16
Helt enig. Han sier det rett ut. Det er bare å selge kroppen din. Disse 5000 tusen er bare for å sikre din boplass. Vel noen tenker ikke langt

Per Engelseth 5:14am Jun 16
i 2003 lå månedslønn på Mike Mall for ei jente jeg datet på 3000 THB, siste dama jeg datet fra Khon Kaen tidligere i år, jobba for rett under 13000 THB pr. mnd. hos en bilforhandler i såkalt billige Isaan… tidene har nok forandret seg….

Eirik Johannesen 5:14am Jun 16
Man ser dem overalt, på shopping sentere og markeder, gubben først og tviholder på lommeboka, kona går bak å henger med gjeipen, også ser du dem igjen når de skal inn i tuktuken da starter krangelen hehe 😀

Gunnar Bergvik 5:14am Jun 16
Mot dumheter kjemper selv gudene forgjeves. Den fyren burde ikke gifte seg i det hele tatt. Han har nok ett tomrom i topplokket.

Espen Andreassen 5:16am Jun 16
Hva er standard argumentet?

"Jeg vet om en i landsbyen som klarer seg på 5-6 tusen pr mnd"

Men så tenker de ikke på at den personen gjerne bor med 10 familiemedlemmer og 5 av dem tjener også 5-6 tusen pr mnd eller mer. Pluss gratis mat fra jordbruk og inntekter til familien derfra.

Det kan ikke sammenlignes i det hele tatt. Anbefaler slike folk å prøve det selv en stund, kanskje det går opp et lys da…

I tillegg så vil ikke en farang-frue få samme type hjelp fra familie, siden alle tror at hun har god råd.


Tim Rønning 5:21am Jun 16
Helt enig. Når man gifter seg betyr det jo at man ønsker seg et familieliv, bor sammen og deler livet på samme vilkår og på godt og vondt. I det minste bør man ha som mål å flytte sammen så fort som det praktisk er mulig. Enten i mannens hjemland eller i Thailand. Alt annet er jo bare idioti uansett synes nå jeg. Men, nå er det jo ingenting som sier at det er ulovelig å være idiot sa det vil alltid være de som går inn i dette med mindre hederlige intensjoner. Og det går begge veier.

Richard Rasmussen 5:25am Jun 16
Ryker med mer enn 5000 baht pr. mnd. i bare bleier og melk til guttungen vår på 11måneder 🙂

Phrao Dag 5:25am Jun 16
Jeg forlot Thailand nå i 4 uker. Lot kona få 70.000. Pluss 40.000 som lå tilgjengelig. Hun har sikkert noe til overs. Men forstår ikke de som skal være så kipe. Mulig jeg overdrev da jeg totalt la igjen 110.000 baht. Men det gir meg jo en trygghet på at hun har hatt det bra mens jeg er i Norge.

Einar Odin Grongstad 5:27am Jun 16
110 tusen kroner burde vel holde så vidt , men jeg syns du er litt kjip 🙂

Miriam Ølberg 5:32am Jun 16
Tippe mange av disse konene ikke e trofaste uasett sum di får av sin mann når mannen reiser hjem for en stund… t og me ikke di thaiene som bor i norge en ga g e trofaste

Knut Johansen 5:34am Jun 16
100% enig,,, har fått uendelig med kritikk for å gi det lille extra,,, det koster å leve i Thailand også! Å øøøøøse ut er domskap,,, men kalkulator har de fleste på tlf,,, regn på hva det koster å leve en mnd,,, pluss noe ekstra, de vil gjerne gi litt support til mor og far! De fleste har råd til det! Mange tar utgangspunkt i at veldig mange her jobber for 10.000 bath i month,,, så d holder i massevis,,,, noe det IKKE gjør!

Ole Kristoffersen 5:37am Jun 16
Vanskelig å blande seg inn i forhold en ikke kjenner, men kanskje 5000 i uka hadde holdt, her er det snakk om 2 barn, og med all respekt så mener jeg at barn går foran alt annet, de har sine naturlige krav som de selv ikke kan fremme, dette er foreldrenes plikt til à sørge for at de har det godt, god helseriktig mat, sanitære behov, klær, mat, bleier, sosiale aktiviteter osv. Kanskje andre er flinkere med økonomi enn meg, men i vār familie hadde dette aldri gått, ei heller vært et tema.

Per Stian Larsen 5:37am Jun 16
Kommer jo an på om hun har jobb ved siden av og da vel?

Per Stian Larsen 5:38am Jun 16
Jeg sender 15000 i mnd men hun tjener jo omtrent det samme.

Don Edgar Selnes 5:53am Jun 16
enig hær

Eirik Farang Karlsen 5:54am Jun 16
Sender aldri penger til Thailand

Johnny Pettersen 6:05am Jun 16
Helt enig. Da kona mi var i Thailand så betalte jeg alle utgiftene på huset, i.kludert banklån+ pluss at ho fikk såpass at ho klarte sæ godt. Det bør man gjøre for kona si.

Espen Andreassen 6:08am Jun 16
Når jeg vokste opp var mor hjemmeværende og far jobbet mye i utlandet. Han passet på at vi hadde nok penger til å betale regninger og at vi hadde det bra.

Slik har ihvertfall jeg lært å gjøre det.


Ulf Hay 6:14am Jun 16
Etter å ha lest dette forumet i noen uker, så mener jeg at dere kan skifte navn til Cheap Charlie gruppa.
Mye går up på å få noe nesten gratis.

Michael Sverreng 6:15am Jun 16
WTF???? Er vell opp til hver enkelt hva man sender vell?? x’en min tjente jo bedre enn meg, hvor mye mener du jeg skal sende hu??? Eller hvor mye skulle hun sendt meg?? Er Thai damer plutselig helt idioter? de klarer vel å bli enige med mannen sin selv hva som fungerer best for deres samliv?? Vis ikke for de jo finne på noe annet da. Og er finne på noe annet å selge kroppen sin som du insinuerer her. Vel da er a ikke vært 5000,- en gang vis det er hva som skjer

Einar Valland 6:17am Jun 16
Kjerringen reiste ein måned før meg til Thailand frå Sverige og då fikk ho kr. 2000 å leva for , og så fikk ho låna eina VISA kortet med seg , men det brukte ho ikke . Men for kr 2000 hadde ho til mat , og hadde penger til å mala huset utvendig før jeg komm til Thailand . Det var ett stort hus som dei bygga på med ca. 100 leiligheter i arbeidarne hadde ikke fått løn på lang tid . Så ho laga ei stor panna med Thai mat og kjørte bort til dei , og gav dei mat . Så spørte ho om dei ville hjelpa henne å mala huset , så skule dei få litt penger og masse mat . Så dei låna maling på firmaet og mala huset vårt , Så kjerringen min er økonomisk

Didrik Cappelen 6:20am Jun 16
Det må være opptil hver og enkelt hva de sender. Noen har bedre råd enn andre. Noen sender penger ved behov, andre et fast beløp. Jeg tror ikke det finnes noen fasit på hva som er rett og galt i dette henseende.

Runar Wagelie 6:50am Jun 16
Håper denne damen ikke bruker bil daglig, en full tank på våres Isuzu D-Max koster 2000 baht. Vi bruker ca 1,5 tank i mnd, mest kona som bruker den i forbindelse med jobben.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x