i live in pattaya,but my wife is from issan


Jon Sjaastad 12:03pm Jun 5
i live in pattaya,but my wife is from issan

Per Dullum 2:18pm Jun 5
Du mener kanskje hun er fra ISAAN…?

Jon Sjaastad 4:12am Jun 6
ja,fra udon

Jon Sjaastad 7:44am Jun 6
er av og til ned til linda’s og spiser god norsk mat.b.l.a. klippfisk som jeg liker veldig godt og raspaball.god vestlandsmat. jeg jobba 30 aar paa fiskebaat og etter hvert so ble ryggen daarlig so jeg maatte slutte.men naar jeg bor her som er varmt so gaar det mye bedre.men jeg skal ikkje klage. jeg faar ca. 25000 kr fra norge i mnd.netto. og paa linda’s er dei begynnt aa selge forskjellig norsk paalegg som man kan kjope og ta med heim.og kaalrabistappe som man maa ha til julemiddagen.pinnekjott har dei paa makro

Jon Sjaastad 9:45am Jun 6
ja,men da tror jeg hun har forandra seg. for hun er i all fall smilende og grei naar jeg har snakka med henne. og hun veit at jeg bor her. jeg var der for jul og spiste og jeg hadde litt lite penger,og jeg hadde lyst aa kjope kaalrabistappe til julemiddagen. jeg maatte ha igjen penger til taxi heim. hun kom bort til meg og telte over pengene mine og det var nok.so kom hun med kaalrabistappe og smilte og alt var i orden. uansett so er det bedre aa bo her enn i udon. for her treffer jeg venner og kjente fra norge av og til. og det er koselig

Jon Sjaastad 9:50am Jun 6
det er berre ca.10 min.med motorsykkeltaxi ned der

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments