I går kveld så kjørte jeg 2 thai ( isan )damer …


12:00am Jan 1
I går kveld så kjørte jeg 2 thai ( isan )damer til veninne party. Jeg hadde problemer å kjøre, på grunn av thai kakling på hundre desibel. Jeg spurte om de kunne snakke norsk, for da synker støyen betraktelig. Spurte hva de snakket om. De snakket om alt de hadde lagt på seg og det var vanskelig å ta av av seg. Jeg sa at ei jente som er tynn nå hun er 20, blir flott når hun blir 40. Når hun blir 50 så er hun litt lubben. Når hun blir 60 ( da ble det helt stille i bilen ) da er hun fortsatt sexy. 55. Er nesten misunelig på de damene som koser seg sammen. Spørsmålet er , alt 1. Er mange av thai damer litt lesbiske. Alt 2 . Mange thaidamer er gifte med gamle gubber og trenger i tillegg venninne kos. ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments