Hvorfor reiser menn og kvinner egentlig til Thaila…


Johnny Dahl 3:38pm Jun 24
Hvorfor reiser menn og kvinner egentlig til Thailand, når det er så mange reisemål, og velge mellom, rundt om i verden ? Hva er det som tiltrekker dere Nordmenn til Thailand år etter år ? Sol, strand, og varme finner man masse plasser, med mye kortere reisetid. Bulgaria og Tyrkia f.eks, er billigere enn Thailland som feriemål, så pris kan ikke bare være avgjørende. Er det en plan og et formål til at man absolutt velger Thailand?

Tom Raymond Lindberg 3:46pm Jun 24
Hva trur du,har allldrig vert på ferie annet en en tur i ny og ned til Dannmark og Sverige.Og da ett par kamerater tokk med med i 2005 har jeg ikke vert andre plasser?

Alex King 3:46pm Jun 24
JA dette lurer jeg også på?

Ove Todal 3:47pm Jun 24
Bulgaria har vinter, Tyrkia er full av tyrkere… Thailand har varme hele året

Johnny Dahl 3:49pm Jun 24
Hva er det som gjør at akkurat Thailand blir reisemålet, og ikke Gran Canaria. Flott og varmt der, når det er vinter i Norge. Og halve reisetiden.

Terje Myhre 3:49pm Jun 24
Thailand er veldig hedonistisk. I Norge eksisterer jeg, i Thailand lever jeg. Menneskene har en mentalitet som matcher min egen. Bulgaria og Tyrkia er hinsides kjedelig i forhold. Jeg har reist mye, men ingenting slår Thailand. Jeg føler meg veldig trygg der enda jeg vet at det er mye mafia og skumle folk også der. Utelivet er utrolig morsomt på sitt beste – det kan ta helt av noen ganger.

Leif Aase 3:51pm Jun 24
Første gangen jeg reiste så var det kun damene som fristet meg og apsolutt ingen andre ting

Jørn Kristian Stadheim 3:52pm Jun 24
For min del e det damene som føre meg te Thailand. Fysste gang eg reiste ner va det for å treffa min eks. I August vende eg nok eingang nasen mot Thailand for å treffa damå mi.

Ove Barkved 3:53pm Jun 24
gjerne det erprisen å garantert fint vær sol å varme billigt å bo spise transport. vært der 27 ganger . blir aldri lei

Terje Myhre 3:54pm Jun 24
Og så er det massasjen da. I alle andre land enn Thailand får man streng beskjed om å ha på seg undertøyet under massasjen – i Thailand er det nesten motsatt, man får nesten ikke lov å ha undertøyet på 🙂

Peter Hooboken 4:00pm Jun 24
Været, prisene.Mange flytilbud. Ikke noe alternativ i Europa til gunstig temperatur okt.-mars. Det eneste alternativiet ellers i verden måtte være Karibien.’

Vidar Furesund 4:04pm Jun 24
Dumt spørsmål og dårlige sammenligninger.. Tyrkia skal jeg ALDRI!!! Bulgaria har jeg vært 11 ganger… Det var bra før masseturismen slo inn… Begge dem landa har en ubehagelig varme i forhold til Thailand.. Thailand er jo unikt og så mye reisemål enn kan velge mellom… Har vært der nå 12 ganger 25 dager.. På 2.5år. Men litt lei nå… Men vil en ha party så slår ingen ting pattaya.. Men hadde jeg ikke bodd der fast i 14 måner så hadde jeg nok ikke vært Lei… Phillipines, Vietnam og Tokyo står for tur nå…

Vidar Furesund 4:04pm Jun 24
BTW I Europa foretrekker jeg Spania og Tsjekkia…

Sven-Erik Andersen 4:06pm Jun 24
Reiste første gangen til Thailand i 2012 for å besøke mamma som flyttet dit året før da hun ble pensjonist. Og falt fort for landet, folket, kulturen, maten og klimaet.

Arnt Harald Nilsen 4:07pm Jun 24
Ett land med vennligsinnet og hyggelige mennesker, og så blir man heller ikke bombardert av masete selgere der 🙂

Steffan Bråten 4:08pm Jun 24
Service masse og oppleve vanvittig pent land billig å handle trivelige folk

Heidi Østlie Laugen 4:09pm Jun 24
Maten, menneskene, havet (særlig det indiske hav), solen og mye mer!! Thailand i mitt ❤ NB. 13 dager til avreise!!!! ?✌????

Frank Rytter 4:16pm Jun 24
Billig, hyggelige folk, har familie dær nå, mange venner dær, deilig varme. Kan fortsette i en evighet. Deilig i Thailand. Vært mange steder men Thailand er g forblir my second home ❤️

Torbjørn Aasen 4:16pm Jun 24
Ikke så mye å finne på der du holder til? 555

Torgeir Braute 4:34pm Jun 24
JD,det vil ikke forbause meg om du har svaret. Det som de fleste vil svare er sol,varme og kultur. Andre svar vil nok ikke passe i det gode selskap.

Tor Egil Gulliksen 4:34pm Jun 24
Nr 1 = Maten Nr 2 = Sol Nr 3 = Pris nivå +++++

Bjørn Olav Andresen 4:34pm Jun 24
Det har blitt mit andre hjemland. Elsker atmosfæren folket og maten.

Jesper Enerstvedt 4:41pm Jun 24
Ikke krig på 200 år. Lite byråkrati. Ikke monsun. Liberale lover. Relativt velstående befolkning. Vakker natur. Sunn mat. Jentene er oppskrytt. Kvinns er kvinns uansett hvor du er. Glemte jeg billig mat? Gode veier. Bra infrastuktur?

Arne Rødsand 4:42pm Jun 24
Det er fordi Thailand har mye meire opplevelser å by på enn Tyrkia og Bulgaria tilsammen.

Ronny Leknes 5:26pm Jun 24
Litt hyggeligere og omgås blide søte thai damer enn hårete svette tyrkere som kakkler på høytalera 5 ganger om dagen??

Ola Muldal 5:29pm Jun 24
Jeg lurer på det samme når det gjelder folk som ikke har direkte bindinger til landet på grunn av dame og familie. Det finnes jo så mye mer i verden å oppleve. Tyrkia og Bulgaria får nå være så, men USA, middelhavsland, Australia, Sør Amerika, Japan og mange andre spennede steder. Det vil hvertfall jeg i fremtiden ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments