Hvordan opprette et gyldig Thailandsk testamente. …


John A. Haerum 6:09pm Jun 25
Hvordan opprette et gyldig Thailandsk testamente.

Alle ting i denne verden er midlertidig — unntatt døden, som venter på oss alle. Å ha god omtanke for våre nærmeste vil avgjort gjøre deg lykkelig og beroliget for hvert åndedrag du tar i dag. Uten tvil arbeider mange av oss hardt for våre kjæreste. De representerer jo fortsettelsen av vårt eget liv.

Et godt testamente vil aldri dø.
Når en person dør uten testamente, vil hans formue overføres til livsarvingene, som så må gå til Justisdepartementet for å bevise arveretten og nesten alltid ender i krangel. Hvis den avdøde er en utlending, må arvefølgen utredes grundig både i Thailand og i vedkommendes hjemland.

Hvis det, på den annen side, finnes et testamente som klart fastslår hvem som skal administrere formuen og hvordan formuen skal fordeles, kan du regne med at dine arvinger vil spares for mye bryderi. De forskjellige delene av formuen bør være klart dokumenterte og bekreftede og vedlagt som et supplement til testamentet.

Den juridiske utredningen mellom Thailand og den avdødes hjemland vil dermed kunne unngås.

En utenlandsk ektemann kan arve etter sin thailandske hustru.
En thailandsk hustru kan opprette et testamente som testamenterer hennes formue, herunder også land og hus, til sin utenlandske ektemann. I motsatt fall kommer ektemannen dårligst ut ved eventuell deling av formuen med de andre arvingene.

Kontakt meg på PM eller mail for nærmere informasjon!
15 års juridisk rådgivingstjenester!
Johnalf@loxinfo.co.th
Johna


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments