Hvordan er reglene angående dette her. Hvis jeg h…


Lars Klok Nielsen 2:19pm Dec 6
Hvordan er reglene angående dette her.
Hvis jeg har billett der gjelder over 30 dager og ikke søker turistvisum før avreise, kan jeg bli avist ved innsjekk, er der nogen der har prøvt det ?
Ved utmerket at det riktige er selvfølig at søke turistvisum før avreise.

Rune Furuli 2:29pm Dec 6
du kan sikkert bli avvist,regelen er jo at du skal ha retur billett i enhold til visum,men jeg har reist gjentatte ganger med retur billett over mitt visum,uten at det har ført til noen problemer for meg.

Knut Grønvold 3:15pm Dec 6
Ved såkalt overstay slapp man nogenlunde greit unna ved å betale 500 bath pr.dag. Men de har nå begynnt med 2 år utestengelse fra Thailand hvis du prøver på dette. Mitt råd hvis du har ønske om fremtidig mulighet for å besøke Thailand skaff? deg visum eller endre din flybillett.

Hans-Petter Kristiansen 4:01pm Dec 6
Spørs jo hvilket selskap du reiser med og Qatar er rimelig nazi på sånne ting som visa og regler.

Stig Andreassen 5:11am Dec 7
Emigrasjon og fårlenge med 30 dager og betale 1900bhat så sliper du og få over stei stepla i passe

Stig Andreassen 5:12am Dec 7
Så de blir 30.30

Morten Strande 6:00am Dec 7
Hvis du har visum så kommer du alltid med flyet! Hvis du ikke har visum så er det opptil flyselskapet om du kommer med, hvis du har en returbillet med over 30 dager i Thailand.

Rolf Jorgensen 6:57am Dec 7
Store konsekvenser blir det om de følger reglene. Det er så utrolig enkelt å booke en bill ut av Thailand innen 30 dager. Da slipper du å stå der med tommelen i ræva når du blir nektet innsjekk…

Øyvind Arnesen 10:25am Dec 7
Reiste en vei 28/ 11 med Norwegian uten å søke visum på forhånd. Det gikk greitt. Men i passkontroll inn i Th ble det stopp da jeg ikke hadde forhåndsbooket overnattingsplass. Det var visst noe nytt de hadde funnet på.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments