Hvordan dumme menn blir ennå dummere.

Et prakt eksemplar av en tøffelhelt.

Se det fantastiske smilet til "mannen" til venstre. Vi har 2 muligheter, enten så er han intelligent nok til å leke dummere enn dama han var ute etter i disse tider, eller så er han rett og slett en moderne tøffelhelt.

En moderne tøffelhelt har lavere IQ enn gjennomsnittet, er enkel å lede og ikke minst.. villede, kan plasseres hvorsomhelst til å utføre hvilkensomhelst oppgave innen for et firkantet hus.
Han er gjerne med som 5te hjul på vogna på ferie til Tyrkia og Hellas for å passe barna når kone er på "shopping" " :t1543: ". Er mer enn fornøyd om "kona" er stolt av hvor flink han har vært med barna når hun kommer hjem skikkelig utkjørt og rævkjørt av "selgere" i forkledning. "Ahh, nå var det godt å komme hjem, disse gigoloene er så pågående.. jeg blir helt sliten av de :D " Tøffelhelten smiler selvfølgelig og spør om han har vært flink med barna.

Takk til Dagbla som setter et søkelys på lokale tøffelhelter, som gjør en formidabel jobb for karrierekvinner. Jah, flott det… de e sånn ungdomane lika deh….

Intelligens og personlighet: – Derfor bør ikke partneren din være smartere enn deg – Dagbladet

HAHAHAHA


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x