Hver gang jeg drar til thailand tar jeg med en dro…


Lars Martin Tangen 2:09pm Nov 25
Hver gang jeg drar til thailand tar jeg med en drone for å filme den fantastiske naturen langt ute på landet der jeg pleier å være, denne gangen hadde den lokale skolen fått høre at det var en farang med drone i området og en av lærerne møtte opp og spurte høflig om jeg kunne hjelpe dem med å ta bilder av minnesermonien etter kongen, hvilket jeg gladlig ville ,fordi jeg gjerne kunne tenke meg å oppleve den selv, så jeg tok bilder og filmet litt for dem,
Da jeg snakket med engelsklæreren etterpå så hadde de aldri sett skolen fra lufta før, så jeg bestemte meg for å lage en liten filmsnutt og bilder av skolen for og vise dem,

Når jeg kjører hjemme i norge så må jeg være veldig forsiktig med å ikke kjøre der det er folk fordi da "spionerer" jeg og alt med drone er skummelt, men her nede er det veldig anderledes. Jeg prøver å ikke kjøre der det er folk her og. Men når jeg begynner å kjøre så strømmer folk til der jeg står for å se på drona og håper at jeg tar bilde av dem :-),

Her er videoen jeg lagde til skolen


Johan Presthus 2:40pm Nov 25
Flott film og tiltak

Sverre Sivertsen 2:58pm Nov 25
Fint å se

Kjell Halvorsen 3:37pm Nov 25
Fin skole , den kan dem være stolt av . ???

Helge Phillips 4:03pm Nov 25
Fint laget

Morgan King 6:03pm Nov 25
Meget bra laget denne filmen, flott historie.

Arnfinn Langaard 6:50pm Nov 25
Veldig bra

Lars Martin Tangen 12:52am Nov 26
Her er også en link fra minnesermonien som jeg først laget,

https://youtu.be/QUKdqeshdlQ


Morten Furuheim 1:35am Nov 26
Veldig fin video fint land?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x