Hva er det som gjør at Normenn som kommer hit til…


Bjørn Tipsit Larsen 3:47am Mar 19
Hva er det som gjør at Normenn som kommer hit til Thailand på lengre reiser…IKKE klarer å forholde seg til at andre har et godt liv, men absolutt bare MÅ fordømme, kritisere og spre usannheter.?
Er det at dem sjøl ikke føler at de har noe godt liv her…?
Er de "misunnelige" på at andre "har noe" som dem ikke har…?
Er det syndromet <jeg må ha alt som naboen har eller bedre enn naboen> ?
Omtrent over alt i forskjellige grupper som omhandler falanger her, så leser man om noen som klager på og kritiserer alt som skjer…
Noen bygger hus, kjøper seg bil, motorsykkel og så går det ei stønn hvor de samme personer klager over dårlig trygdeinntekt så de er redde for å miste alt…
Folk klager over NAV og halverte inntekter, men utelater glatt at det er p.g.a egen domskap og uoppgjorte ting i Norge FØR man reiste for å bosette seg 9000 km. unna i et annet land.

Jeg leser på NAV siden om en som har gjort nettopp det…emigrert til Thailand og ikke "rydda opp etter seg", så NAV trekker (sier han da) ca. halve trygda hans slik at han står i fare for å ikke ha tilstrekkelig med inntekt for 1 årsvisum.
Skryter av alt han har jobba med i Norge…hvor uunnværlig han var for andre og hvor godt likt han er av alle.

Sannheten er at fyren kan omtrent ingenting av det han skryter av (og det er mange med han her i Thailand som gjør det…er "storkar")…

Likevel kjøpes det bil og reiser land og strand rundt med kjerring og unger, uten gyldig førerkort.
En annen har bestilt billetter og skal reise bort i flere uker med kjerringa, men likevel klager over liten økonomi, at der ikke er penger til mat på bordet…

Poenget mitt er at slike mennesker som ikke klarer ha kontroll på egen økonomi…ikke klarer å "feie for egen dør", men bare MÅ kritisere og henge ut alle andre og forsøke nedverdige andre…har egentlig INGENTING i Thailand å gjøre når dem ikke greier å la Thaiene og andre falanger få leve sitt liv i fred uten å ha disse personer kritserende i bakgrunn.

Har dem problemer i Norge, så vær sikker på at de samme problemene forsterkes her i asia…enten det er medikamentbruk, rusmidler av diverse eller andre personlige eller økonomiske faktorer.
BLI i Norge om dere IKKE klarer å legge egne problemer vekk FØR dere tenker på å reise og bli i asia for en lengre periode.

JEG er totalt ærlig om min situasjon på flere punkt…og blir rakka ned på fordi jeg er åpen og ærlig om mitt liv med kjerring og unger her i Thailand.
Joda, jeg har også mine feil og mangler…og skriver om DET også, IKKE bare at kjerringa er så og så gal og negativ til det meste. =D
JEG er minst like gal og idiot sjøl og tar feil avgjørelser om mange ting.

LIVET i Thailand ER ikke lett når man enten velger å bo her med ny familie eller er over 50 og velger å bo aleine her.


Roar Husby 3:56am Mar 19
Godt og ærlig skrevet.

Choi Pukmadan 4:00am Mar 19
Godt og ærligskrevet

Erik Østby 4:05am Mar 19
Veldig bra skrevet.
Selv er jeg ikke klar til helt å slippe taket i Norge, selv om familien her i Korat vil vi skal bo her.
Her er jeg analfabet, og vil nok savne norsk mat om jeg skal bo her permanent.
Vi reiser hjem til Norge til uka. Og med beina på norsk jord, savner vi Thailand.

Ole Kristoffersen 4:14am Mar 19
Er vel enig i mye av det som du skriver her, det er masse intriger og misunnelse blant Nordmenn her nede, og mange klager ofte så mye på hvor ille det er å bo her, enten det er trafikk, mat, utrygghet, kostnadsnivå, korrupsjon med mer , så jeg lur

Eirik Johannesen 4:18am Mar 19
Bjørn Tipsit Larsen, Nå synes jeg det er du som er klageren og hever deg over andres liv, hva med å ikke blande deg inn i andre sine liv, at du i det hele tatt klarer å ergre deg over dette er for meg uforståelig, om du ikke tåler andres skriverier på nett så bør du begynne å bla forbi det. Det er alltid noen som flytter ut av Norge som aldri skulle ha flyttet ut, sånn er det bare, men å drive å ta dette innover seg minner meg mer om selvskading og selvplaging, nei få deg ett liv der du ikke lar deg plages over andres liv 🙂

Richard Rasmussen 4:18am Mar 19
Ok! Utlevere seg selv tråden? Hiver meg på,.med litt rosenrødt og tordensvart om en annen! Mitt liv i Thailand,.er ikke så veldig forskjellig fra hvordan jeg levde i Norge egentlig. Nu er jo jeg ganske kraftig bundet opp på armer og bein,..med to småbarn i hus,.fru i fullt arbeide,..og en enorm arbeidsmengde som faller på meg. Har alltid hatt det slik. Hele mitt liv har vært preget av travelhet og hektisk aktivitet. Kan ikke stikke under en stol at fru ikke er særlig glad i husarbeide,..eller forsåvidt har mye overskudd til det. Det må jeg leve med,..så lenge hun så aktivt forsørger oss. Hun er mild og snill,..likt av de fleste,..så lenge vi viser oss dugelige. Jeg glir gjennom nåløyet ved å være totalavholds,..relativt frisk og rørig etter forholdene,.og medikamentfri. Så lenge jeg får litt ukelønn tier jeg klokelig stille,..og utfører mitt tøffelheltarbeid med lyst og lempe. Fru blir så glad,..når hun kommer hjem til stelte barn og hus. Og da blir jeg glad,..ved å se henne glad. Det å ta vare på barna,..huset og eiendommen,.bilene,.scooteren,..er min hobby og mitt liv. Jeg går aldri på bar eller disco. Holder meg hjemme hver kveld som helg,.med mine søte små. Det er hva som gir meg størst glede i livet. Det å kunne gi av seg selv,.og sette seg selv litt til side er ok for meg,.og faller meg naturlig. De faranger jeg har kontakt med i det virkelige liv her nede er stort sett sympatiske mennesker som jeg setter stor pris på å komme sammen med om det skulle dumpe til noe stjålen fritid for meg. Av og til,..dypt inne,.misunner jeg litt mine naboer,..fattige thaier i blikkskur,..hvor livet er en glede og fest. Passe laid back,.og tilsynelatende utad renset for stressfaktorer. Men jeg ville ikke byttet. Mitt travle liv har jeg selv lagt opp til,..og må vise mitt hele og fulle ansvar i forhold til det. Thailand er landet for meg,..absolutt! Takk!

Eirik Johannesen 4:24am Mar 19
Sitte på sin høye hvite hest og harselere over svake mennesker som sliter med å få endene til å møtes av forskjellige grunner synes jeg er fryktelig ufint.

Mons-Johan Saue 4:26am Mar 19
Så sant så sant,hvem har sakt at livet er enkekt,men det ordner seg med litt tålmodighet

Eirik Johannesen 4:27am Mar 19
Og det verste av alt er at Bjørn Tipsit Larsen var en av disse personene som slet på samme måte for mange år siden og måtte returnere til Norge, ref: Hans skriverier på asiaforum, der det meste gikk til helvete med familie, NAV, penger og venner.

Bjørn Tipsit Larsen 4:33am Mar 19
JEG har i det minste vært ærlig om mine problemer med NAV dengang, Eirik…og slutt å spre usannheter om meg slik her gjør!!
Jeg returnerte til Norge med kone og barn…hvor kona dør i Norge og jeg igjen finner ny kjærlighet i Thailand.

Eirik Johannesen 4:34am Mar 19
For de som ikke sliter med alkhol så er dette som regel en midlertidig fase i livet, de fleste har vel en eller annen gang i løpet av livet slitt med å få endene til å møtes, men i de aller fleste tilfeller så løser dette seg og livet blir bra igjen.

(annonser2)



    thaipostno

    thaipostno