http://www.dinside.no/reise/du-kan-faktisk-spare-p…


Ronny Karlsen 4:47pm Mar 28
http://www.dinside.no/reise/du-kan-faktisk-spare-penger-pa-a-kjope-lounge-tilgang-pa-gardermoen/67418279

Espen Intai Wold 5:02pm Mar 28
Litt morsomt når de skriver "For 300 kroner får du GRATIS mat, GRATIS drikke, GRATIS alkohol." Så når jeg går på Reima 1001 og betaler 100,- kroner for brød og melk og pålegg, så får jeg altså varene gratis? ???

Espen Erlien 5:03pm Mar 28
Loungene på Gardermoen er en tragedie. OSL loungen hadde suppe å noe nachos chips sist jeg var der, vinen er vel det billigste du får tak i. Ølet besto av nesten bare skum. SAS loungen hadde litt bedre utvalg med Div kaldretter og en varmrett vin samme som osl loungen ølet litt bedre. Men i forhold til de loungene jeg har prøvd i BKK Dubai og Doha er det rett og slett trist

Ann Elisabeth Nordbø 6:16pm Mar 28
Den loungen Norwegian bruker på Gardermoen er bare sorgen sammenliknet med Air France loungen som de bruker i Bangkok.

De har jo vin og noe blandevann på flaske, men har ikke vanlig vann på flaske. Bare på dispensere. Så ta med tom flaske om du vil ha med på flyet.

De hadde ikke noen form for brød sist, men hadde året før (januar). Redningen ble suppa med krutonger. De hadde noe forskjellig mat på den runde greia i midten, men ikke noe jeg likte.

Air France hadde masse å velge på. Eggerøre, div varmretter, inkludert suppe. Diverse brød. Vann og alt mulig annet på flaske.

Vanskeligere å finne loungen i Bangkok. Er i en annen etasje. Blitt mer bortgjemt på Gardermoen også etter ombyggingen.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments