https://www.thaivisa.com/forum/topic/977980-motorb…


Bjørn Kjelstadli 8:11am Apr 11
https://www.thaivisa.com/forum/topic/977980-motorbike-accident-deaths-thailand-number-one-in-the-world/?utm_source=newsletter-20170411-1329&utm_medium=email&utm_campaign=news

Ulf Roger Iversen 8:18am Apr 11
Trasige mc ulykker i Thailand, der har dem kun respekt for den som har større kjøretøy en dem. Og det er nok derfor jeg kjøpte den største bilen forhandleren hadde.

Kurt Gøran Andersen 1:03pm Apr 11
Hmm – ja ikke tvil om at det er ille sånn sett i Thailand men nå har jeg kjørt mc i feks Indonesia og der er trafikken mye verre enn i Thailand og langt flere mc-er. Og jeg har også kjørt mc i India og også der er trafikken helt horribel og mc-er blir presset i grøfta av annen trafikk da de er absolutt nederst på "tragikkrangstigen". Vietnam er også særdeles ille. Så det jeg lurer på er om Thailand er nr 1??? Det tillater jeg meg å tvile sterkt på….

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments