https://kodi.tv/ Noen som har erfaring med Kodi?…


John Johnsen 5:06pm Jan 9
https://kodi.tv/ Noen som har erfaring med Kodi? Beherske du Kodi så kan du vel i utgangspunktet se på det meste av skandinavisk og internasjonal TV streamet live og i fortid . Kanskje bare dumt å kjøpe en android-box oppsatt av en forhandler og på toppen av det hele betale månedsavgift for servicen. Eg e allergisk ovenfor ferdige betalingsløsninger , i og med at det meste allerede ligger fritt tilgjengelig ute på nett. KODI 😀

Jan Sundfor 5:17pm Jan 9
Jeg bruker hovedsakelig KODi via Android Box…. Har ikke funnet mangen Norske kanaler……

Peranker van der Weele 5:18pm Jan 9
Ole Petter Skywlker Løbak

Johnny Olsen 5:39pm Jan 9
Kodi er suverent. NTV.MX har alt av norske kanaler og kjøper du ultimate pakken har du det meste av sport etc. Finst også hauevis av gratis repos. Jeg kjører på en gammal laptop jeg hadde liggende. Installerte Ubuntu og Wow

John Johnsen 5:40pm Jan 9
Fornøyd med Kodi? eg e fersk på Kodi men eg ser jo at du bruke Kodi. Ser for meg at min kone får inn det meste av Thai-TV å så levere vi inn Truevision Satelite TV. 1600 baht mindre i utgifter pr. måned.

Geir Mevik 6:33pm Jan 9
Stealthstreams , er dette opplegget etter at KODI blir for kjedelig ???
Tenkte å forske litt på dette , noen som kan forklare litt ?

Eirik Iddmark 6:39pm Jan 9
kodi er fint men norske kanaler untatt nrk og eurosport er ikke lett å få til uten å betale. fikk til zebra og tv norge engang..

Eivind Håkonsen 11:32pm Jan 9
Jeg har Kodi og er meget fornøyd,og slipper mnd faktura.

Ronny Borge 3:47am Jan 10
Last in Repo MWs. Så Darkside vpn. da får du alle norske kanaler/ skandinaviske uten og betale.

Gunnar Alvheim 4:50am Jan 10
Jeg har Kodi på Apple-TV, men det må oppdateres hver uke. Må vel kjøpe meg en Xiaomi Mi Box snart. Kodi krever vel bare at man kan følge enkle instruksjoner steg for steg. Selv bruker jeg vel mest Exodus…;)

Rune Lisether 5:33am Jan 10
Tror det kan slås fast at ikke noe er gratis. Du kan kjøpe pakka som det reklameres med øverst her og velge om du vil se på pc/smart-tv eller en boks som du kan koble til tven. Eneste bakdelen med denne løsningen er at det blir steamet direkte som ikke er akkurat en fordel for vi som bor i Thailand. Dvs. at mestepartene av sendingene går midt på natta.
Løsning 2 er VPN. Du vil ha en del færre kanaler som du har tilgang til (NRK TV, SVT play, BBC, ITV, alle tyske, DR TV osv.) men alle disse kanalene kan du se på i etterkant.
Det finnes gratis VPN, men det er bare faenskap. Jeg bruker Astrill og betaler ca 2500 baht i året. Jeg har forsøkt mange VPN løsninger, men finner Astrill best.

Christian Grimshei 6:52am Jan 10
De boksene vi tilbyr har NRK som en del av grunnpakka. Denne pakka har ingen månedsavgift. Det er dette Eivind har. Utviklingen går slik at mer og mer blir tilgjengelig gratis. Men man trenger noen som finner de beste addon’ene. Det er min jobb paa Internet TV Thailand. Det er litt jobb å lære seg boksen, men for de som har litt tolvmodighet går det fint.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments