http://johninpattaya.com/2016/12/05/nordmann-gift-…


John Martin Johansen 9:02pm Dec 5
http://johninpattaya.com/2016/12/05/nordmann-gift-med-thai-overgriper/

Svenn Roger Johansen 9:08pm Dec 5
Mange thaidamer som bor i Norge, har et fantastisk forhold sammen med sin mann, men det finnes også tilfeller der mannen aldri skulle hatt lov til å bo sammen med noen i det hele tatt, uansett om hun kom fra Island eller Thailand.

Øystein Skoglund 9:40pm Dec 5
Tror jaggu VG har mye rett i det de skriver å jeg.. Men det er klart de kunne hatt mere fokus på det motsatte også, der forholdene er bra. Men det selger ikke aviser…

Kjetil DimmuBorgir Rui 9:45pm Dec 5
det virker som de som lykkes og finner sin ekte kjærkighet har brent mange bruer før de finner sin kjærlighet.. det er jo også veldig mange som utnytter blåøyde europeere og spesialiserer seg på det..

Glenn Seljeseth 9:46pm Dec 5
Det viktige er å faktisk lese artikkelen før man skriver lange utdrag. Det er ikke så negativt som det fremstilles her. Første er om Pattaya som sexhovedstad. Det kan vi alle enes om vel? Uten sexturismen hadde byen vært nedlagt. Nr 2 er alle de uheldige episodene som faktisk har vært. Nr 3 er fokuset på thaier som er godt integrert i det norske samfunn. Personlig synes jeg det var tre artikler med forskjellige vinklinger som alle er dratt ut av virkeligheten.

Åge Pettersen 10:28pm Dec 5
Burde vel vært en link til artikkelen her?

Sverre Sivertsen 12:09am Dec 6
etter skilsmisse i Norge bør det nok være en annen plan enn barkrakk og en ung jente fra walking street, sier seg selv at det kommer ikke til å fungere,

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x