Hey, tenkte bestille oss en tur til Thailand til s…


Ole Myrann 10:39am Dec 7
Hey, tenkte bestille oss en tur til Thailand til sommeren nå, tenkte bestille via ticket men lurte på om jeg velger ikke velg sete på bestillingen på ticket sine sider om jeg da kan velge det vie thai airways sine sider senere?

Skal da kjøre med Thai airways så det var bra priser nå…20 836,- for 2 voksene og 2 barn i juni.

Husker når vi har bestilt før så har vi kunnet logget inn på thai airways sine sider og valgt sete derifra.

Noen med info til meg? 🙂

Det er vel ikke noen mulighet for og se hva som er tilgjenngelig av seter på flyet før en har booket? Må vel evt kontakte Thai Airwais?


Erling Voje 10:48am Dec 7
Hvis ikke det har skjedd endringer siste tiden kan du velge seter på Thai sine sider. Kan vel gjøre det på Ticket sine sider også vil jeg tro.

Arne Fjeldsbö 10:48am Dec 7
Visst du kjøper via ticket må du betale for å velge sete

Morten Bore 10:55am Dec 7
Via thai sine så får du ikke gjør det ca 1 mnd før avgang 🙂 og det koster ingnting

Hilde Henriksen 11:14am Dec 7
Bestilte gjennom Ticket med Qatar til phuket neste sommer, der måtte jeg Evt betale for setene. Fikk det gratis på Qatar sine egne sider.

Bjørnar Aure 2:54pm Dec 7
Har reist med Thai Airways mange ganger de siste årene og bestiller sete på deres hjemmeside gratis hver gang. Mange av reisebyråene tar fortsatt penger for dette

Jan-Erik Heen 3:14pm Dec 7
Bestilte thai air med ticket til bkk 30.11. Her kommer setevalg opp på side 2. Dvs du kan fortsatt kansellere. Fungerer helt fint. Kan endres i ettertid.

Remi Andersen 6:59pm Dec 7
Det kostet 49 kr og reservere sete en vei med med thair når vi bestilte med Ticket i august. Kunne reservere sete når vi bestilte reisen som er 28 des.

Arnfinn Langaard 11:43pm Dec 7
Har nettop fullført en tur til Thailand med Thai. Kjøpt bilett via Ticket. Kunne velge sete på veien nedover vederlagsfritt. Men ikke på hjemturen. Så det kan jo være at det ikke er mulig å velge sete på alle Thai sine avganger? Jeg booket inn via checkmytrip.

Jan-Erik Heen 11:59pm Dec 7
Arnfinn. Jeg har gjort akkurat det samme. Etter at du har valgt sete nedover så kommer valg av sete hjem opp. Litt bortgjemt blandt valgene, men det kom opp. Jeg dro ned 30.11 og hjem 16.12 med sete reservasjon begge veier.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments