Hei,trenger hjelp fra noen som kan litt thai-norsk…


Knut Grønvold 12:12pm Jan 2
Hei,trenger hjelp fra noen som kan litt thai-norsk med en tlf.til thai moren/fam.medl. til min kjæreste gjennom 3 år for å få stillt noen enkle ?. Dette fordi min thai dame ble puttet i fengsel få dager etter jeg forlot Thailand p.g.a.en veldig gammel trafikk ulykke?. Håper noen kan ringe meg på 46882390 for å hjelpe meg så jeg får noe mer insikt i hva som har skjedd. Hun har fremdeles visum til Norge og skulle opprinnelig komme etter om noen dager til Norge. Etter det jeg har hørt kan dette dreie seg om noen år’s fengsel. Mvh Knut

Frode Kristiansen 1:03pm Jan 2
Kontakt sjømannskirken i pattaya

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments