Heisann. Jeg ser at KLM kommer ganske gunstig ut n…


Even Aakran 12:56pm Apr 30
Heisann. Jeg ser at KLM kommer ganske gunstig ut når en skal reise fra Trondheim til Bangkok (via amsterdam). Hvordan er seter og folks inntrykk av KLM? Jeg har også forsøkt via Momondo å sette opp annen retur da jeg gjerne kunne tenkt meg retur på nattestid med Thai Airways – men da ser det ut som hele turen blir mye dyrere enn om jeg kjøper tur/retur – er det alltid slik?

Kim Samuelsen 12:58pm Apr 30
var helt nytt fly når jeg reiste hjem denne gang, 777-333, fint det 🙂
Det eneste jeg vil påpeke, og det merket jeg både ned og hjem igjen, det er at de er utrolig trege med å levere mat og drikke i forhold til andre flyselskaper, spesielt maten, tar gjerne 2-3 timer etter avreise..

Per Roar Gjertsen 1:13pm Apr 30
Veldig fornøyd med KLM. Har brukt dem på de siste turene våre i fra Amsterdam til Bangkok. God service, ok utvalg av filmer og annen underholdning. Helt ok seter for en som meg på 1,88 cm.

Rolf Werner Bjørlykhaug 1:21pm Apr 30
Reiser med dei til og fra jobb syns det er trangt og alltid fulle fly men ellers greit

Runar Hansen 1:41pm Apr 30
Du kan prøve Qatar.

Runar Hansen 1:42pm Apr 30
Da får du 380 fra Dhoa

Geir Jomisko 2:20pm Apr 30
Reiser mest med Thai, men KLM er helt OK. Lite forskjell på selskapene, bortsett fra lavpris selskapene som ikke gir noen som helst service uten at en "drar" kortet…

Atle Svendsen 2:28pm Apr 30
KLM har veldig bra service.Setet helt ok:)

Even Aakran 2:33pm Apr 30
Det står vel egentlig mellom to alternativer. Trondheim-Amsterdam-Bangkok med KLM eller Trondheim-Oslo-Bangkok med SAS. Sistnevnte ser ut til å samarbeide med Thai A. fra Oslo, stemmer det? Vil svært gjerne forholde meg til et selskap mtp bestilling og bagasje. For oss som skal reise med små barn passer utreisetidene til KLM best og hjemreisetidene til Thai/SAS best men det er begrenset hvor villig jeg er til å betale ekstra for å splitte det opp.

Rodrigo Munoz 4:46pm Apr 30
Helt kurant å reise med KLM

Arne Fjeldsbö 5:12pm Apr 30
SAS og Qatar har også samarbeid, her kan du booke gjennomgående bilett, dårlig erfaring med KLM, treg med mat og trange seter, ingen servering etter mat, da er det selvbetjening og du må bak i flyet for å hente snacks og drikke, gjelder for økonomi plass

Jan Henrik Iversen 5:30pm Apr 30
KLM er helt greit. Ikke noe spesielt, men helt OK service og fly. Det opererer imidlertid med noen vanvittige priser på enkelt reiser ofte 50% dyrere en t/r ? forstå det den som kan. Skal jeg kjøpe enkelt billetter så er det nesten bare Norwegian som har fornuftige priser.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments