Heisann. Jeg pendler mellom Norge og Thailand, og…


12:00am Jan 1
Heisann.
Jeg pendler mellom Norge og Thailand, og for meg er derfor pris viktigere enn komfort. I alle fall til et visst punkt. Jeg kjøper aldri gjennom disse snuske-firmaene man oftest finner under Momondo, som superflightsaver, cheapticket, osv… mest fordi de egentlig er superdyr og låst.

Prioriteringene jeg legger til grunn er:
• Totalpris
• Mulighet til å endre billett (tett opp mot avgang)
• Reisetid (helst aldri over 20t.)
• Baggasje (har alltid mat og gaver med)
•Ankomsttid BKK

Så, ettersom jeg har fått en del "Rewards" gjennom NorwegianRewards, som gratis innsjekket baggasje og gratis setevalg, har Norwegian ofte vert beste alternativ, på tross av litt dryge mellomlandinger. Husk at jeg reiser fra Bergen.
Men det siste halvåret må jeg si billettene til Norwegian rett og slett har skutt i været, og jeg har måttet begynne å legge mye mer innsats i å finne billetter. Sist var det Finnair, med kjempebra flyvning fra Helsingfors. Og i dag endte jeg opp med Emirates (Bergen>Oslo>Dubai>Bangkok 20t. flex,) som kom på 4800 inkludert mat, og 30 kg. baggasje. Dette er nesten 2250 kroner billigere enn aktuell billett hos Norwegian og 1000 kroner billigere enn Thai Airways. Pluss at jeg for første gang får prøve A380-800 😉

Jeg fatter ikke at Norwegian har blitt så dyr. Men noen mener de pusher priser på denne ruten for å subsidiere sine USA-ruter.
Budskapet mitt er i alle fall at for de som måtte tro de er et lavprisselskap, så blir dere lurt, for i mange tilfelker er de mye dyrere enn konkurrentene, spesielt hvis du bestiller på litt kort varsel.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments