Heisann :) Har kjøpt en radiostyrt lekebil i Tha…


Kim Sørheim 10:37am Jun 17
Heisann 🙂
Har kjøpt en radiostyrt lekebil i Thailand som vi gjerne vill ha med hjem til Norge. Har tatt ut batteriet som er 6v 4,5Ah/20Hr og lurer på om noen vet om det er mulig å få med batteriet på flyet også ? Skal fly med Norwegian.

Anne-Britt Bekkavik 10:44am Jun 17
Ring norwegian

Hans-Petter Kristiansen 10:49am Jun 17
Tror det faktisk er smart ja 🙂

Kim Sørheim 10:55am Jun 17
Har ringt til de og brukt opp 50kr i Skype kreditt før jeg fikk svar og hun som svarte visste ikke forskjell på litium batteri og bly-syre batteri så derfor håper jeg noen her kanskje hadde svar 🙂

Peter Butler 11:03am Jun 17
Batteriet er klassifisert Dangerous goods og krever spesial hensyn .

Ann Elisabeth Nordbø 11:04am Jun 17
Non-spillable er lov. Men usikkert om du får med fordi dette ikke er en rullestol. Du må se på grensene for ikke-rullestol batterier. Det er også forskjell på innebygget batteri og sånne som forutsettes tatt ut.

Peter Butler 11:06am Jun 17
https://www.norwegian.com/uk/travel-info/baggage/restricted-items/dangerous-goods/

Ann Elisabeth Nordbø 11:11am Jun 17
Men selv om dette batteriet er lovlig ifølge SAS sin informasjon, hender det noen flyselskaper har strengere regler. Og det er opp til kapteinen. Du kan få trøbbel. Det er folk som har kommet med lovlige batterier og så ikke fått tatt de med ombord. Det skal forresten i håndbagasjen, og du må muligens ha et etui. Skriv ut teknisk informasjon om batteriet, i tilfelle du skulle treffe på noen som er uvitende og ikke vil ta sjansen på å ta det med på flyet.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments