Heisann alle sammen. En konklusjon etter julemidd…


Geir Atle Larssen 8:32am Jan 7
Heisann alle sammen.

En konklusjon etter julemiddagen 24. des. 2016.
Vi er overveldet etter alle de positive tilbakemeldingene vi fikk under julemiddagen og i etterkant. Tusen takk alle sammen. Hyggelig, spesielt for oss i komiteen og alle medhjelpere.
Det som blir endret på til neste gang er følgende:
Prisen blir den samme for alle, enten de er norske eller thai. Det ble en del misforståelser med det "todelte systemet", så det vil vi gjerne unngå.
Vi vil endre sted (hotell) da Sripattana Hotel ikke har den ønskende standard, da spesielt på kjøkkenet. Vi måtte bla. selv bringe el.komfyr for å få ribben stekt.
Videre er det noen som mener at hotellet er svært nedslitt og utdatert. Hotellet kom også med en ekstraregning på strøm og gass bruk, noe som ikke var avtalt eller nevnt på forhånd, på 4000THB, som da selvsagt ikke var med i beregningen. Dette fikk vi prutet ned til 3000THB og er betalt fra egen lomme av oss i komiteen. Neste gang vil en avtale, med uansett hotell, være skriftlig, slik at det ikke blir mulig å komme med slike "tilleggsgebyr".
Vi ble litt tatt på senga da det ble en større respons på julemiddagen en vi hadde drømt om. Derfor vil vi leie inn en kokk/chef til neste gang, som tar seg av all logistikk når det gjelder mat, fra A til Å. Når det er sagt, er vi svært fornøyd med de kokkene vi hadde. En glimrende jobb, tross en god del improvisering som måtte til, for å få julemiddagen i havn.
Som jeg skrev i innledningen, så er vi godt fornøyd med det meste, og det sporer til gjentagelse.
Vi er allerede på utkikk etter nytt sted for arrangementet, så hvis noen har tips, så er vi glade for det. Husk at kjøkkenet må være etter europeisk standard (sånn noen lunde) og fasilitetene ellers må ha en viss standard. Så sentralt som mulig i Korat.
Andre tips mottas også med takk. ?
Ønsker alle en fin tid fremover, og husk møtene vi har hver første torsdag i alle måneder. Takk for oppmerksomheten. Mvh. Geir L.Arvid Tåkeheimen 10:01am Jan 7
Hva med City Park?

Eivind Braaten 10:55am Jan 7
Det hotele Kennet hadde burstan til Cat ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments