Heia folkens. Er det noen som vet hvor man kan ski…


Geir Atle Larssen 4:56am Dec 21
Heia folkens. Er det noen som vet hvor man kan skifte glass/skjerm på en Ipad4 i Korat? Event. pris? Jeg vet de selges bla. på The Mall, men skifter de glass der? For øvrig ønsker jeg alle medlemmer her en riktig God Jul! ?☃???

Finn Raudskjegg Hallberg 4:57am Dec 21
Jeg gikk til.nærmeste data butikk og skiftet min laptop skjerm.

Jimmy Lorentsen 4:58am Dec 21
Ja de skifter glass i den øverste etasje lengst bak ved rulletrappen ?

Geir Atle Larssen 4:59am Dec 21
Ok. Da skal jeg sjekke dette ut. Takker.

Johnny Tunheim 8:00am Dec 21
Geir Atle Larssen jeg komer ikke på navnet til senteret, men det er et stort data sender, hvor de har alt av nytt og brukt av data/telefon etc, hvor de også fikser alt, legger ved et kart så kan du se hvor det ligger (rød ring) jeg går altid der vist det gjelder data etc, mye bedre en the mall (blå ring)

Jimmy Lorentsen 8:03am Dec 21
IT plaza heter det Johnny Tunheim

Geir Atle Larssen 9:43am Dec 21
Takker folkens. Nå har jeg skifta skjerm. Fikk ordna det på The Mall. Helt ok. pris også. Alt i orden.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments