Hei =) vi vurderer SVG – BKK 5.des -19.des. Spør…


Alice Roseth Eik 9:08am Sep 3
Hei =) vi vurderer SVG – BKK 5.des -19.des.
Spør om erfaringer med norwegian vs klm
(evt etihad, ser dei er billige)

Alice Roseth Eik 9:13am Sep 3
evt når bør vi bestille for å finne rimeligste billetter?

Jan Tore Mathisen 9:33am Sep 3
Vis du leser nedover så finner du mye av det du lurer på,søkemotor for reiser bruker du finn.no og momondo.no

Asbjørn Rasch 9:42am Sep 3
Etihad best av disse, litt negativt med flybytte i Dubai, ellers er Norwegian og Klm helt ok, Norwegian er helt ærlige på at du må betale ekstra for tilleggstjenester, det er ikke like klart hos Klm som har lurt inn mye tillegg som ialefall jeg oppdaget for sent. Hos Etihad er alt du trenger inkludert, samt topp service.

Asbjørn Rasch 9:45am Sep 3
Nå har Emirates
tilbud, normalt lønner det seg å bestille fra Oslo, så kjøpe billett til Oslo utenom, husk da minst 2 timer mellom ankomst og avgang i Oslo, for at reiseforsikringen dekker det dersom du ikke når fram i tide.

Asbjørn Rasch 9:46am Sep 3
Jeg mente Emirates i tidligere kommentar

Asbjørn Rasch 9:46am Sep 3
Ethihad er også bra ?

Jan Tore Mathisen 9:48am Sep 3

Fredrik Bøhleng 9:49am Sep 3
Ser hva du spør etter, men tar meg likevel friheten å nevne at vi fløy Emirates på omtrent samme tidspunkt i fjor, og vi var strålende fornøyd. Jeg har erfaring fra Thai, Norwegian og Klm så jeg føler jeg kan sammenligne på greit grunnlag. Vi fløy riktignok fra Oslo og vi synes det er greit med mellomlanding for å få litt fri fra flymaskiner en time eller tre, men der er vi jo forskjellige da. Vi bestilte i mai og ingen slo Emirates på pris på våre datoer i fjor, 1.-23.12. God tur ?

Asbjørn Rasch 1:00pm Sep 3
Norwegian og Klm har ikke internett, de jeg vet som har det er Ethihad, Emirates og Finnair, det er sikkert fler, men ikke Norwegian og Klm. nå skal det nevnes at de aller fleste sover på rutene fra Europa til Thailand, så det er nok ikke så viktig.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno