Hei. Ønsker litt oppdatering på visumregler. I u…


Fridtjof Sten Olsen 11:47am Aug 31
Hei. Ønsker litt oppdatering på visumregler. I utgangspunktet skal jeg søke non O visa på 3 mnd. Men vist det viser seg at jeg ønsker å bli lengre, er det da bare å ta en tur innom immigrasjon eller ta ett visarun for å forlenge oppholdet? På forhånd takk

Fridtjof Sten Olsen 12:12pm Aug 31
Selv om jeg søker single entry, så kan jeg vel gjøre ett visarun + en ekstra mnd, på immigrant office? Eller?

Geir Hustvedt 1:21pm Aug 31
ja

Fridtjof Sten Olsen 5:49pm Aug 31
Ett lite spørsmål til;) når må man reise ut eller dra på immigrasjon? 1mnd før non O går ut, eller kan jeg gjøre det senere? Beklager maset;)

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments