Hei. Noen her som har reist fra Bangkok til Phnom …


Erik Johannessen 1:12pm Sep 13
Hei. Noen her som har reist fra Bangkok til Phnom Penh i Kambodsja? Mye styr eller verdt det, hvis man kun skal være 14 dager på reise?

Jan-Erik Andersen 1:14pm Sep 13
Absolutt verdt det,ganske grei prosedyre når det gjelder visa ved ankomst Kambodsja.

Erik Johannessen 1:15pm Sep 13
Hva anbefaler du å gjøre/ se der hvis jeg drar?

Tove Merethe Johnsen 1:18pm Sep 13
Følger

Didrik Cappelen 1:21pm Sep 13
Så absolutt verd det. Med Air Asia koster det ca 5000 baht. Husk å bring 2 passbilder for visummet og us dollar. Hvis du trenger et sted å bo i Phnom Penh så anbefaler jeg og bo his Edvin på http://www.velkommenguesthouse.com/. God tur.

Johnny Dahl 1:29pm Sep 13
Absolutt verdt en tur til Phnom Phen. Killing fields, og S 21 ( torturfengselet under Khmer Rouge) er absoulutt noe og få med seg. God og billig mat er det også i Phnom Phen ?

Johnny Dahl 1:30pm Sep 13
30 Dollar visum fee. Ta med 2 pass bilder ?

Stian Olsen 1:59pm Sep 13
Jeg dro til siem reap, de templene og byggene der var helt fantastisk opplevelse

Erik Johannessen 2:00pm Sep 13
Dro du fra Bangkok da? Mye styr? Hvor lang flyreise? Hvor drar man fra flyplassen?

Stian Olsen 2:02pm Sep 13
Dro fra Bangkok. Ca 1 time flytur og kostet ca 1000kr t/r. Google litt på Angkor wat så kan du se om det interesserer deg

Jørgen Udvang 2:41pm Sep 13
Phnom Penh er Sydøst-Asias hyggeligste by. Mange glimrende restauranter, inklusive en av de beste (og dyreste) franske. Fransk vin er absurd billig. Maten på Kandal Market er også glimrende, og i den motsatte enden av pris-skalaen.

Jeg pleide å reise veldig ofte, enten med Air Asia fra Bangkok til Phnom Penh (cirka en time) eller med tog til Aranya Pratet og buss til Phnom Penh fra grensen. Av og til tok jeg en overnatting i Battambong hvor jeg leide motorsykkel, før jeg fortsatte med en annen buss til PP.

I alle de litt større byene i Kambodsja finnes det en rekke "boutique hotels" som er små, med god service og god frokost og ikke koster mer enn USD 30-40 per natt. I Phnom Penh kryr det av dem, og bor du i den eldre, franske delen av byen er det som å være i Paris.

Kambodsjanerne er verdens vennligste mennesker, og rett på sak når de snakker enn f.eks. Thaier.

Jeg pleide å ta tuk-tuk (motorsykkel med sofa på slep) fra flyplassen inn til byen, men hvis du har råd til et par dollar mer, kan du ta vanlig drosje.

PM meg hvis du vil vite mer.


Jørgen Udvang 2:48pm Sep 13
Hvis du skal til Angkor Wat anbefaler jeg å være minst 3 dager, og å leie den samme tuk-tuken alle tre dager, slik at han vet hvor du har vært og ikke vært. Jeg bodde på et av GB-hotellene der (tidligere Golden Banana, kan ikke forstå hvorfor de skiftet navn 😉 ) som også kan anbefales meget varmt. Hvis du absolutt må snakke norsk med noen finnes det et par norske hoteller der. Det er også mulig å fly til Siem Reap fra Bangkok. Bussforbindelsene videre til PP er glimrende.

Hvis noen sier at du er nødt til å se Angkor Wat ved soloppgang, er det bare å si takk for i dag. Det er greit å være tidlig ute ved templene, men å stå å trøkke med 700.000 andre turister for å se solen gå opp over tempelet er bortkastet tid.


Liv Åse Holten 3:06pm Sep 13
Alt som er skrevet og omtalt om både Siem Reap/Angor Vat og Phnom Pen/ Killing Fields er et must å få med seg. Vi tok også en tur ut til en Tonie Sap sjøen og de flytende landsbyene der. Også verdt et besøk. God tur?

Jan-Erik Andersen 3:08pm Sep 13
Bra anbefalinger her.Kan også dra en tur til kysten(Sianoukville) hvis man er interessert is strandliv.

Liv Åse Holten 3:15pm Sep 13
Slett ikke værste plassen det heller, vi tok en dagstur ut til en øy utenfor shianoukvile, da vi var der en liten uke.

Svein Arne Grønnevik 3:22pm Sep 13
Jeg reiste den veien i 2012 med Bangkok Air. Enkel innsjekk i Phnom Phen med Visa on Arrival gjort på noen minutter. Få med deg Killing Fields og Toul Sleng museumet i Phnom Penh. Konge palasset ligger like bortenfor det store nattmarkedet.

Tom Egil 3:27pm Sep 13
Har vært 3 ganger i Phnom Penh og det er helt ok, det som er og se i byen ser du i løpet av noen timer, dvs royal castle, killing fields etc, selv syntes jeg angkor wat er det stedet du burde reise til fra Bangkok, se disse underverkene av templer, sikkert mange som særlig husker det ene fra filmen tomb raider, men det holder med en dag med templer. ta også en tur ut og se river Village. PS veldig greit og finne hotell i nærheten av Old market da er du midt i smørøyet for gode spisesteder og i området hvor det skjer litt.

Jan Nomeland 3:33pm Sep 13
Anbefales, og jeg anbefaler deg å booke på Velkommen inn. Et norsk guesthouse i Phnom Penh drevet av en fra Kristiansand. Han har bodd der i mange år og gir supre tips. Han har også guesthouse i Siam Real. Lykke til.

Frode Kristiansen 5:21pm Sep 13
Anbefaler deg oksa å ta en tur til Siam Reap når du først er i Kanbodsja

Pål Egil Kleiven 5:49pm Sep 13
Har tatt den turen og anbefales på d sterkeste.. selv havnet jeg i sihanoukville og d angrer jeg ikke på.. ?

Jan Åsulv Heggland 6:42pm Sep 13
Hvor i Combodia er den beste plassen å reise?I Thailand synes jeg Pattaya er best

Liv Åse Holten 6:58pm Sep 13
Når du først er der få med Siem Reap to-tre dager og Phnom Pen det samm

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments