Hei, lurer på om noen kan gi meg litt info etter …


Marco Corrales Mella 7:52am Jan 27
Hei, lurer på om noen kan gi meg litt info etter erfaring.
Hvis man skulle finne på å gifte seg med dame fra Thailand hva er den riktige prosessen og minst risikabelt å måtte vente evighet på at hun får komme til Norge. Nå er det sånn at hun kommer til Norge om ikke altfor lenge, ønsker kun seriøse svar.

1.- Gifte seg i Thailand (da må jeg ned selv gifte meg, tar med meg papirene til Norge for å registrere i folkeregister og til slutt søke om 7-D visa, langt prosess i forhold til å kunne søke 7-D visa)
2.- Gifte seg i Norge på turistvisum ( risikerer å ikke få innvilget 7-D visa?)


Lars Olav Stien 8:20am Jan 27
Vi søkte forlovelse visum, tok 3 mnd

Stian Jonassen 8:36am Jan 27
var det lenge siden? sist jeg sjekket var det 7 mnd siden

Lars Olav Stien 8:56am Jan 27
Jeg ettersendte noen dokumenter , kanskje det hjalp ?

Espen Otto Mathisen 1:46pm Jan 27
Etter det jeg har fått med mæ. Så kan man gifte sæ i norge på turistvisum. Men ho må til thailand å vent på svar på d visum. Tar ca 2 måneder. Du søker d visum og familiegjenforening samtidig. Så får du svar 2 måneder på d visum og ca 6 måneder på familigjenforening visumet. Men ho må ta med singelpapiret fra thailand og oversatt til engelsk.

Jan-Eivind Tollerud 1:55pm Jan 27
Alltid fått beskjed man ikke kan gifte seg på turistvisum. Men man kan vel det men hun må da ut av landet imens man søker gjenforening. Jeg valgte søke rett visum og da tar det vannvittig tid.

Magne Riseth 2:04pm Jan 27
Viss du ringer udi og spør får du bekreftet at ja dere kan gifte dere i Norge mens hun er hær på turistvisum. Viss hun har høgere utdannelse (Bachelor) kan dere også søke familievisum ifra Norge. Hun kan Være hær mens søknaden behandles, men har ikke rett til å få begynne på norskopplæring osv. I noen byer får hun begynne, men må da betale selv.

Marco Corrales Mella 2:11pm Jan 27
Men tilbake til spørsmålet mitt, vil da hun få problemer med d-visum hvis vi velger å gifte oss i Norge når hun returnerer etter turistvisum?

Arne Fjeldsbö 3:38pm Jan 27
Visst dere gifter dere anbefaler jeg D-visum, når dette er innvilget leverer dere søknad om familiegjenforening til politiet i Norge ( på ditt lensmannskontor eller politistasjon), de er pliktig å svare innen 60 dager, viktig at alle papirer er i orden. Dette gjorde jeg og fruen ifjor, gikk lekende lett

Frode Pedersen 4:07pm Jan 27
Dere får mere problem med og gifte dere på turist visum . Familie gjenforening blir vanskelig . En in dere gifter dere i Thailand og få 7 dag visum

Arne Fjeldsbö 4:29pm Jan 27
Frode Pedersen du skriver at dette var i 2001, det er jo 15 år siden og mye har forandret seg, anbefaler deg å oppdatere deg på info før du kommenterer da dette kan medføre feile opplysninger til den som spør. Ha en fin dag ???

Morten Strande 5:08pm Jan 27
Men husk at singel atesten må vere legalisert av Foreign Ministry.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x