Hei lurer på å fly med British Airways og Cathay…


Roy Tim Timothy 7:19am Dec 19
Hei lurer på å fly med British Airways og Cathay Pacific, hvordan er de hvis jeg vil ha med mye bagasje?
Er det greit å booke fra tripmonster?

Brynjar Håkstad Isaksen 8:10am Dec 19
Jeg har reist med de en gang før, og skal igjen nå i januar. Bagasje-reglene vet jeg ikke, men servicen og flyreisen var bra i alle fall. Tripmonster har jeg brukt etpar ganger, ikke hatt noen prolemer der 😉

Hans-Petter Kristiansen 8:53am Dec 19
23kg mener jeg Cathay har.

Bjørn Roger Kostamo 10:26am Dec 19
En rask sjekk på hjemmesidene til Cathay sier 20 kg på Economy – 25 på Premium Economy- øker på business og first class, På hjemmesiden til British Airways står det 23 kg (Flying on a World Traveller fully flexible ticket – Y class) På Premium economy er det 2 stk max 23 kg hver. Der øker også "baggage allowances" på på business og first class. Men du kan kjøpe ekstra baggasjevekt på begge selskapene – litt dyrt, men……..

Roy Tim Timothy 11:14am Dec 19
Takker for svar, men det ble Qatar på meg denne gangen. Det billigste jeg fant i slutten av januar med mat og bagasje.

Per Johansen 11:39am Dec 19
Har akkurat reist den ruta med Qatar og trippmonster.Flott service og nye fly.A380 fra Bankok til Qatar.Til og med flymaten var grei.?

Per Johansen 11:43am Dec 19
30 kg baggasje på qatar??

Roy Tim Timothy 11:52am Dec 19
Ja var de 30 kiloene og lettere med ekstra bagasje som gjorde utslaget for meg nå. Og blir artig å prøve A380 ?

Bjørn Roger Kostamo 12:12pm Dec 19
Det blir Qatar på meg også – slutten av februar. Dreamliner og 380 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments