Hei, kan noen hjelpe meg, jeg forstår ikke hvorfo…


CamillaEugenie Grønneberg Lysaker 7:21am May 18
Hei, kan noen hjelpe meg, jeg forstår ikke hvorfor amvassaden ikke hjelper meg, Jeg har vært i en ulykke, dvs jeg ble slått bevisstløs, da jeg våknet hadde jeg ingen hukommelse, men jeg har passet mitt, å allt jeg eier på koh phi phi, så jeg reiste tilbake dit, etter å ha måttet betale en så heftig sum som 19000bth, ergo,jeg fikke ikke booket billet hjem, jeg har hverken Mor,Far,bror,besteforeldre, JEG ER ALENE. Å jeg har ikke spist eller drukket,fått tatt en dusj engang, hva kan jeg gjøre nå da??? Å jeg er uten tlf, venner som har hjelpet har nå reist,, jeg orker ikke mer jeg altså, dette fprtjener ingen! Hjelp, snillw

Johansen Morten 7:28am May 18
Ifølge profilen så har du faktisk en bror og søster ?

Johan Presthus 7:31am May 18
Du har flaks som kan kommunisere på Fjøsboka

Per A. Vihovde 7:33am May 18
Du kan dele seng og dusj sammen med meg en stund, så kan du få litt restemat iblant? Deal?

Odd R. Kristiansen 7:33am May 18
19.000.- bht ??? En meget liten sum i Norske øyne.
En reiser ikke til et slikt land uten å ha reserver.
Hvorfor reiste dine venner uten å hjelpe ?

Villy Wilhelmsen 7:35am May 18
Lykkejeger

Aage Schjølberg 7:36am May 18
Sikkert noen som kødder. Nett-troll?

Eivind Håkonsen 7:36am May 18
Virker lite seriøst,men heldigvis har hun internet …..

Ketil M. Martinussen 7:37am May 18
1291 venner på Facebook, og i tillegg har hun så har hun tilgang sin Facebook-konto.
Nei hun "klarer" seg nok selv.

Olav Magne 7:38am May 18
Det er sånn man lærer……

Pål Egil Sjøgren 7:38am May 18
Reiseforsikring

Tove Gulbrandsen 7:44am May 18
Dette må vel være svindel vel!

Willy Fardal 7:45am May 18
Får sikkert en jobb på en go go

Jens Bogen 7:45am May 18
Reiseforsikring

CamillaEugenie Grønneberg Lysaker 7:47am May 18
Altså dette er hjelp og råd å få, takk, virkelig, om du sjekker sia mi skikkelig, vil du se at jeg aldeles ikke lyver, men det er greit, når hjeg henger å dingler i treet som et norsk flagg ,så blir dette heftig medie sak! Jeg skal motta trygd hver mnd, derfor kunne jeg unne meg en hyggelig bursdag , så skjer dette, å jeg blir for sen til å få en id kode,som skulle åpne nav sia å undertegne den 8. Jeg blir så lei meg når ingen kan lytte, ta meg seriøst

Ketil M. Martinussen 7:48am May 18
Merkelig hvor god norsken din "plutselig" ble?
Bråvåknet?

Johansen Morten 7:49am May 18
Ser ut som en fullblods barjente dette, Så hun finner sikkert en forståelsesfull arbeidsgiver som kan helpe henne.

Aage Schjølberg 7:49am May 18
Mentalpasient…

Holger Dahlstrøm 7:51am May 18
Ambassaden er ikke sosialkontor, men hjelper om muligheten er der. Reiseforsikring er fint å ha. 19ooo er mye om lite penger, men høres lite ut i Thailand. Uansett, håper du får ordnet det om seriøst eller ikke dette innlegget

Steve V. L Jensen 7:51am May 18
Vil du ha hjelp så kontakt VIP reiser. De har også noe nødhjelp om du blir medlem der. Beste tipset jeg kan gi om du er seriøs.

Ole Hårstad 7:52am May 18
Må vel ha noen venner slekt som kan hjelpe

Jens Bogen 7:54am May 18
Har jo form og kropp til å få seg arbeid i Go,go bar..☺☺☺??

Knut Arne Mellemmoen 7:54am May 18
Og hva vil du liksom at vi skal gjøre?

Olav Magne 7:59am May 18
For 15 aar siden var jeg i samme situasjon i 5 mnd her ,overlevde med gode thai venner som hjalp meg. Traff min kone den tiden,kort fortalt saa ordnet alt seg til slutt,beste 5 mnd i mitt liv, Er her forsatt 🙂

Willy Fardal 7:59am May 18
Visum ? Overstay ? Kan bli dyrt i lengden hvis ikke i orden

Fritz Andre Opdal 7:59am May 18
å slenge dritt er vel helt unødvendig om hun trenger hjelp..

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments